Ce tupeu! Vrea daune de două milioane de lire sterline pentru că i-a mirosit pârțurile șefului

parturile sefului insuportabile pentru angajati.jpg

hartuirea olfactiva a durat mai multi ani
Australianul Daniel Hingst, de 56 de ani, vrea despăgubiri în valoare de două milioane de lire sterline pentru că a inhalat cantități colosale de gaz metan emanat de manager
foto: Shutterstock

Totul are o limită! Un australian vrea daune de două milioane de lire sterline pentru că i-a suportat gazele intestinale ale șefului câțiva ani la rând. Daniel Hingst, în vârstă de 56 de ani, a deschis proces contra managerului său Greg Short și l-a acuzat de hărțuire olfactivă după ce l-a gazat cu câte șase bombe chimice pe zi. Angajatul susține că ajunsese să aibă coșmaruri cu pârțurile manageriale și se trezea noaptea într-un lac de sudoare.

David Hingst, în vârstă de 56 de ani, din Melbourne, Australia, și-a acuzat fostul director de ”hărțuire olfactivă” și a deschis proces pe motiv că ”trăgea cel puțin șase pârțuri pe zi”, la birou. Australianul este extrem de hotărât să se răzbune pe managerul balonat pentru că obiceiul flatulațiilor de la birou ajunsese să îl obsedeze. Hingst a declarat că avea coșmaruri cu pârțurile lui Short și visa noaptea că se sufocă sau că își pierde auzul din cauze flatulațiilor sonore. Procesul a fost deschis încă de la finele lui 2018, dar judecătorul a respins plângerea din lupsă de probe. Hingst nu s-a lăsat însă și a mutat plângerea la Curtea de Apel. El cere daune în valoare de două milioane de lire sterline. Hingst și Short împărțeau același birou la compania Construction Engineering, cu sediul în Melbourne. Hingst a prezentat în fața instanței inclusiv un raport al inspectorilor de la Forțele de Muncă care puncta fraptul că ”încăperea era prea mică, nu avea nici o fereastră și era prea înghesuită pentru două birouri”. Hingst a declarat că speră să câștige procesul pentru că abuzurile au durat mai mulți ani și că Short îl mai stresa și cu telefoanele vorbind ore în șir pe probleme personale. Avocatul lui Short l-a acuzat la rândul lui pe Hingst că l-a poreclit pe clientul său ”Dl. Puturos” și că dădea excesiv cu spray în birou.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1