Cândva, o destinație de lux pentru turiști, azi, un loc bântuit și înfricoșător

thailanda_1.jpg

statiune thailanda bantuita
Cândva, a fost o stațiune turistică de lux, azi, pare un loc bântuit
foto: captură foto/Youtube

Dezastrele naturale pot lăsa în urmă cele mai înfricoțătoare ruine. În Thailanda, există o stațiune turistică ce a fost complet abandonată în urma tsunamiului care a lovit în 2004. De atunci, nimeni nu s-a mai întors să reabiliteze zona și puțini se gândesc să se apropie de acel loc-fantomă.

Doi băieți celebri pe rețelele de socializare pentru că se aventurează în locuri abandonate, s-au încumetat să exploreze acest complex hotelier abandonat și au fost uimiți de ce au putut descoperi, după cum precizează Daily Star.

Cândva, era un loc primitor și luxos care obișnuia să găzduiască anual mii de turiști din întreaga lume, dar azi, este un loc parcă desprins din filmele de groază cu fantome. Clădirile, puternic avariate, încă mai adăpostesc numeroase piscine și sute de camere, dar au rămas complet goale și au căzut pradă timpului care și-a pus amprenta asupra lor degradându-le.

thailanda_2.jpg

statiune thailanda bantuita
Tsunamiul din 2004 a distrus întreaga zonă
foto: captură foto/Youtube

În anul 2004, când devastatorul tsunami din Oceanul Indian a lovit și acest țărm, întreaga zonă a fost evacuată și a fost lăsată în paragină. Din cauza disensiunilor dintre guvern și patronatele locale, complexul hotelier nu a mai fost restaurat și doar cei care caută aventuri și povești de groază se mai încumetă să vină în acest loc. Acum, tot ce poate fi admirat sunt „fantomele” hotelurilor de cinci stele care au fost victimele valului ucigaș.

Loading...
 
 

Citește și

  • cladire abandonata

    Atunci când vine vorba de explorarea urbană și de aflarea poveștilor și secretelor anumitor locuri, este important să iei cu tine și dovezi vizuale care să arate că ai vizitat acele locații. Totuși, în ciuda curiozității care ne caracterizează pe mulți dintre noi, este mai bine să nu știm secretul unor locuri abandonate.

  • parc de distractii

    Filmele hollywoodiene sunt pline de scene de groază care se petrec în parcurile de distracții sau în cadrul unor spectacole de circ. În mod normal, astfel de locuri ar trebui să fie vesele și să stârnească doar amuzamentul pentru a atrage tot mai mulți copii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1