Bărbatul perfect s-a făcut femeie. S-a vrut Ken, iar acum e Barbie

foto1_profimedia-0236776388.jpg

Rodrigo Alves la 28 de ani

A înnebunit de-a binelea! Brazilianul Rodrigo Alves (36 de ani) a cheltuit peste un milion de dolari pe nenumărate operaţii estetice în Brazilia, Spania, Franţa, SUA şi Marea Britanie pentru a deveni bărbatul perfect. Şi, după ce a fost cât pe ce să-şi piardă nasul în 2017, a descoperit la începutul anului 2020 că... i-ar sta mai bine ca femeie.

Rodrigo Alves a avut revelaţia că este femeie la începutul lunii ianuarie, în timp ce se plimba prin Londra. Şi-a cumpărat nişte fustiţe, nişte sutiene şi mai multe accesorii feminine, şi-a montat o perucă blondă şi a ieşit la agăţat. Îndrăgostit de imaginea lui de femeie, a început tratamentul hormonal pentru a-şi schimba definitiv sexul. Zilele trecute s-a dus în Belgia pentru a-şi ”pili” pomeţii şi mandibula, pentru a-şi rontunji fruntea la un doctor estetician renumit.

foto1_profimedia-0236776388.jpg

rodrigo alves
Rodrigo Alves la 28 de ani

Și-a schimbat numele de scenă

Şi-a schimbat numele de scenă în Roddy Doll şi a început să frecventeze cluburile de transsexuali. Alves s-a mutat în Londra la 19 ani, a devenit steward la o companie aeriană, a primit apoi o moştenire de la tatăl lui şi a început să se tuneze. Obsedat de felul cum arată, în ianuarie 2018, Alves a cheltuit dintr-un foc 512.785 de dolari pe 103 proceduri estetice, din care 51 au fost intervenţii chirurgicale. Şi-a montat pătrăţele pe burtă folosind ”saci de grăsime”, şi-a făcut bicepşi, deltoizi şi tricepşi în acelaşi fel şi şi-a modelat nasul de peste 10 ori. După ce a devenit vedetă de televiziune, Alves a vrut să intre în Cartea Recordurilor Guinness cu titlul de bărbatul perfect care a făcut cele mai multe operaţii. Însă nu a reuşit să îşi omologheze toate intervenţiile chirurgicale pentru că o parte dintre ele au fost făcute ”la negru” în Brazilia.

În martie 2019, Alves a lansat o piesă muzicală împreună cu chirurgul plastic Giacomo Urtis intitulată ”Plastic World” şi a pozat în iubitul femeii de plastic Frenchy Morgan. Începând din 4 ianuarie, ”bărbatul perfect” s-a decis că vrea să fie femeie şi are de gând ca în decursul acestui an să treacă inclusiv printr-o operaţie de reconstrucţie a organelor genitale. 

foto3_profimedia-0495928242.jpg

Din 4 ianuarie, şi-a montat sâni de plastic şi se numeşte Roddy Doll
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1