Bărbatul ăsta se crede sirenă

siren.jpg

Nimic nu se compară cu o bălăceală

Nu are toate ţiglele pe casă! De mic copil, brazilianul Davi Moreira, de 23 de ani, a fost fascinat de desenele animate cu „Mica Sirenă” şi s-a visat jumătate om, jumătate peşte. De mai bine de trei ani şi-a împlinit visul.

Cât e ziua de lungă, Davi Moreira, din Rio de Janeiro, Brazilia, zace tolănit pe nisipul plajei Ipanema şi loveşte apa oceanului cu una din cozile lui de peşte. Le-a croit pe comandă şi l-au costat aproape 500 de dolari (2.045) în total, dar a meritat. „Este un stil de viaţă, un mod de a-mi exprima dragostea şi respectul pentru ocean. Când sunt în apă simt că sunt o altă persoană, simt că renasc”, a declarat bărbatul sirenă pentru Agenţia France Presse.

siren-2.jpg

Stă pe stânci, la soare, cu tridentul din dotare

Moreira îşi ia pasiunea foarte în serios. Şi-a tatuat pe corp mai multe sirene, a citit toate cărţile şi mărturiile foştilor marinari despre fiinţele mării şi are acasă o întreagă colecţie de tricouri, căni, jucării şi păpuşi cu Ariel, prinţesa sirenă. Unii îl iau peste picior când în văd tolănit pe stânci, lipăind alene din coadă, alţii îşi fac poze cu el, iar cei mai mulţi îl trimit la psiholog.

cozi-sirena.jpg

“Sirenul” stă toată ziua pe plajă şi vorbeşte cu oceanul

„Nu mă supără decât vorbele pe care mi le aruncă din când în când crabii, pentru că ei îmi aduc mesaje din adâncuri. Oamenii râd de mine pentru că sunt diferit, dar eu le întorc vorba spunându-le că ei sunt toţi la fel şi că asta ar trebui să îi îngrijoreze”, a mai adăugat „sirenul”, care se laudă cu peste 500.000 de admiratori în întreaga lume.

„Nu încerc să fug de realitate. Sunt o persoană adultă care îşi cunoaşte responsabilităţile. Dacă eram copil îmi puneam o rochiţă de prinţesă, dar când vorbeşti de chemarea oceanului e o pasiune de om adult”, a mai adăugat Davi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1