Cele 12 sfaturi pentru a avea o carieră de succes

istock_000007068613medium.jpg

cariera de succes sfaturi
O persoană de succes urmează mai multe reguli bine definite
Foto: paristech.com

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Una dintre cele mai mari aspirații ale oamenilor este de a avea succes, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Planificarea carierei nu se face o singură dată în viața. Ea trebui desfășurată cu regularitate. Progresul și sentimentul de realizare sunt cele mai satisfăcătoare. Cum ar fi dacă ai ști ce este de făcut pentru a avea succes mai repede? Vestea bună este că acest vis e realizabil și multe persoane au aplicat această listă de sfaturi.

Cum ar fi să ai succes într-o perioadă de timp foarte scurtă? Există oameni care au realizat acest lucru. Dacă vrei să ajungi ca ei, urmează următoarele 12 sfaturi, pentru a avea un succes masiv în viața personală și profesională.

12 sfaturi pentru un succes rapid în carieră

 1. Trebuie să crezi că este posibil. Este necesar să gândești că și ție ți se poate întâmpla asta. Este mai ușor să crezi că alți oameni pot avea succes foarte repede, dar este mai greu atunci când aplici acest toă de gândire la propria persoană. Omul care vrea să realizeze ceva în viață, trebuie mai întâi să creadă că poate să facă acest lucru. Acest gând pozitiv este combustibilul succesului de care te vei bucura în viitor, potrivit thegoodreads.in.
 2. Comportă-te precum persoana care vrei să devii. Omul care ești azi este exact același care a făcut posibile aceste circumstanțe în care ai ajuns în momentul de față și în care nu te regăsești. Dacă vrei ceva nou, trebuie să te transformi. Trebuie să începi să te comporți precum persoana care crezi că are cel mai mare succes. Poți începe prin a studia modul în care vorbește, ce obiceiuri are, ce calități are, cum se comportă în fața eșecului și ce fel de lider este. Apoi, încearcă să te comporți la fel ca ea și să aplici ce ai învățat. „Acţionează în felul în care ţi-ar plăcea să fii şi în curând vei fi în felul în care ţi-ar plăcea să acţionezi”- Bob Dylan.
 3. Trebuie să știi precis ceea ce vrei să realizezi și îți setezi un scop. Nu e recomandat să fugi de la un job la altul sau să schimbi domeniile xa pe șosete. Cel mai bine este să alegi un drum și să mergi pe el, până când vei avea succesul pe care ți-l dorești.
 4. Împărtășește-ți viziunea pe care o ai. Ceea ce le spui altora, atrage după sine un rezultat. Dacă vorbești despre ceea ce vrei să realizezi, vei avea un succes garantat. O declarație publică a intențiilor este o promisiune mult mai puternică decât cea făcută propriei persoane.
 5. Nu tolera negativismul. Unul dintre cele mai mari obstacole în calea succesului tău sunt acele persoane constant negativiste, care te țin din drum. Chiar dacă este vorba despre colegii de la muncă, prietenii din copilărie, partenerii de afaceri sau familia ta, trebuie să limitezi timpul petrecut cu oamenii negativiști.
 6. Nu ai nevoie de un „plan B”.  Trebuie să crezi că eșecul nu este una din opțiuni. Dacă accepți să ai un plan de rezervă, este posibil să te dai bătut la primul obstacol pe care îl întâlnești în calea ta. Când singura opțiune este succesul, te vei forța să mergi mai departe oricât de greu ar fi.
 7. Așteaptă-te la „turbulențe”. Dacă ai zburat vreodată cu avionul, știi că cel mai inconfortabil moment este la decolare. Acest lucru este valabil și în carieră. Atunci când începi să mergi pe drumul pe care ți l-ai ales, te vei simți îngreunat, dar odată cu trecerea timpului, vei observa că lucrurile devin mai clare.
 8. Trebuie să acționezi masiv, pentru a avea un succes pe măsură. Nu îți poți permite să ai un început extraordinar, iar apoi să începi să obosești. Trebuie să fii foarte hotărât încă de la început și să acționezi în același spirit până ajungi să ai succesul pe care îl vrei.
 9. Folosește „limba succesului”. Poți face diferența foarte ușor între o persoană care are succes constant și alta care are doar eșecuri. Este vorba de limbajul pe care îl folosesc. O persoană de succes spune „o să fac asta”, pe când cea care are parte de eșecuri spune „o să încerc și vedem ce se întâmplă”.
 10. Concentrează-te să fii din ce în ce mai bun pe zi ce trece. Dacă ești consistent, rezultatul va fi major. Dacă te „îmbunătățești” în fiecare zi cu 1%, la sfârșitul anului vei fi observa rezultate majore. În fiecare zi trebuie să îți dorești să fii mai bun decât în ziua precedentă.
 11. Nu asculta sfaturile persoanelor care nu se bucură de rezultatele pe care le vrei tu. Unul dintre obstacolele majore este sfatul unui om care nu știe despre ce vorbește. Asigură-te că asculți și urmezi doar saturile persoanelor de succes.
 12. Nu accepta nicio scuză. Ultima „călătorie” pe care trebuie să o faci înainte de a-ți atinge scopul presupune să nu accepți să te dai bătut. Cu scuzele nu vei obține rezultate. Trebuie să alegi una din ele: scuza sau rezultatul.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • Mai sunt 15 zile până la Crăciun, iar noi ar trebui să începem pregătirile. Asta, pentru a nu ne aglomera pe ultima sută de metri şi pentru a putea să ne bucurăm, în perioada sărbătorilor, de linişte, odihnă şi relaxare. Iată cum să-ţi organizezi eficient timpul!

 • grecia epir

  Dacă aveți de gând să vă faceți planuri pentru anul viitor, acum este momentul potrivit. Guvernanții au stabilit lista definitivă de zile libere pentru 2016, care include sărbători religioase și laice, alături de lista de vacanțe școlare, concepută la debutul toamnei.

 • În timp, toate se uzează. Dar nu-i nimic, nu trebuie să le arunci şi să-ţi iei altele. În doar câteva minute, cu produse din cămară, poţi curăţa şi reda strălucirea tuturor lucrurilor din casa ta.

 • atentate paris

  Terorismul a devenit o problemă actuală în viața de zi cu zi și este important să știi ce să faci dacă ești pus, vreodată, într-o astfel de situație. După recentele atentate din Paris și Liban sau luarea de ostatici din Mali, riscul unui posibil atac terorist a crescut.

 • Există viaţă şi după o despărţire! Şi încă una frumoasă, susţine psihologul Vanda Sultan. Pentru că orice sfârşit este şansa unui nou început, în care lucrurile să meargă mult mai bine. Hai, şterge-ţi lacrimile, lasă melancolia şi citeşte sfaturile noastre de mai jos.

 • Foarte tare! Cercetătorii britanici au descoperit 20 de lucruri simple care ne fac mai sănătoşi, mai frumoşi şi rezistenţi la boli. Iată ce trebuie să faci pentru a fi sănătos! E atât de simplu!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5