Care sunt cele mai bune zile pentru cumpărături

reduceri_photo-1526178613552-2b45c6c302f0.jpg

reduceri
Înnoiește-ți garderoba în zilele de joi
Sursa foto: unsplash.com/Artem Beliaikin

Comercianții oferă cele mai mari reduceri la final de sezon, atunci când schimbă colecțiile. Pentru a te bucura de chilipiruri, poți aplica însă și alte metode. Totul ține de sincronizare. Cei mai mulți dintre cumpărători nu acordă prea mare atenție reducerilor, dar în fiecare zi a săptămânii poți beneficia de prețuri mai bune, în funcție de produsul pe care îl cauți.

Lunea, cea mai bună zi pentru produse electronice și mașini

Multe dintre magazinele care comercializează produse electronice fac reduceri în prima zi a săptămânii. Poți obține prețuri mai bune la un televizor, aparate foto sau video, un laptop, un aparat de aer conditionat sau la electrocasnice.

Reduceri ai putea găsi și la autoturisme. Dealerii auto sunt extrem de ocupați în special în weekenduri, dar lunea este în general o zi moartă, așa că ai putea beneficia de reduceri considerabile.

Marțea, ziua achizițiilor majore

Biletele de avion sunt, în general, mai ieftine în a doua zi a săptămânii. Așa că, atunci când te ocupi de rezervările pentru următoarea vacanță, urmărește prețurile companiilor aeriene marțea.

Această zi este excelentă și pentru achizițiile majore, cum ar fi cea a unei case. Încearcă să fie prima marți din lună, atunci când decizi să începi negocierile. De ce? Mulți dintre dezvoltatorii imobiliari își verifică vânzările la început de lună, iar dacă acestea au fost sub așteptări, sunt dispuși să mai lase din preț.

Miercurea, ziua cumpărăturilor pentru casă

Cele mai mari reduceri din supermarketuri le vei găsi miercurea. De asemenea, vei evita și cozile de la finalul săptămânii. E ziua perfectă de făcut cumpărături pentru casă. Tot în această zi, vei găsi reduceri la haine și încălțăminte pentru copii, dar și la bijuterii, în cazul în care vrei să faci un cadou special.

Înnoiește-ți garderoba în zilele de joi

Este ziua în care magazinele de haine și încălțăminte afișează reducerile pentru weekend. Nu doar că joia sunt cele mai bune prețuri din săptămână, dar îți vei găsi cu siguranță și mărimea potrivită. De câte ori n-ai pățit să îți placă o bluză, dar să fi rămas doar numere prea mari sau prea mici pentru tine?

Accesorizează-te vinerea

Bijuteriile, curelele, eșarfele au discounturi (atât în magazine, cât și online) chiar înainte de weekend. De alte chilipiruri nu te vei putea bucura prea tare în această zi.

Zilele de weekend, perfecte pentru târguri

Dacă vânezi reduceri sâmbăta și duminica, trebuie să mergi la târguri și expoziții. Acolo poți obține cele mai bune prețuri cam la orice, în funcție de ceea ce cauți. De asemenea, este o zi numai bună pentru a cumpăra cărți.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1