Antrenorul vedetelor te învață cum să faci bani

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La doar 29 de ani, Iulian Dinu, antrenorul personal al multor vedete din România, trece de la sport... la afaceri! El lansează un nou proiect dedicat special pasionaților, îndrăzneților, viitorilor antreprenori ai țării, care își doresc să acumuleze cunoștințe în toate domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR și comunicare, online marketing, în cadrul Business Education School.

Business Education Schoolse bazeaza pe reale experiente, din care cursantii pot cu adevarat sa invete cheia succesului, dar si greselile si dificultatile in crearea si dezvoltarea propriei afaceri.Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.

Antreprenorul Iulian Dinu promite să îi susțină pe viitorii cursanți

“Nu vindem vise ci realitati! Nu ne dorim sa cream fantezii, sa visam cu ochii deschisi. Ne dorim sa impartasim experiente adevarate, prin care formatorii nostri au trecut, provocarile la care au trebuit sa faca fata si pasii prin care au trecut ca sa isi ridice afacerile la un nivel inalt. Cursurile se vor axa pe studii de caz, pe teme practice, oferindu-le tuturor posibilitatea sa lucreze concret pe propriul business sau pe propria idee de afacere, astfel incat sa primeasca solutii reale pentru infiintarea sau cresterea afacerii.”spune Iulian Dinu. 

Școala de bussines a antreprenorului va avea cursuri personalizate acreditate internațional

“Business Education Schoola pornit din dorinta de excelare, de perfectionare si de dezvoltare a unui viitor stralucit, atat al viitorilor anteprenori ai tarii cat si a tinerilor dornici de a isi pune bazele unei cariere de succes. Suntem de parere ca doar cunostintele generalizate despre fiecare subiect in parte nu sunt indeajuns. Ne propunem sa personalizam fiecare curs in parte in functie de cerintele, nevoile, provocarile si dificultatile fiecarui cursant, astfel incat, dupa finalizarea cursurilor, ei sa poata puna in aplicare cunostintele acumulate.” declara Iulian Dinu. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Mesele îmbelşugate de Sărbători şi-au spus cuvântul. Ai mâncat din toate: sărmăluţe, caltaboşi, salată boeuf, fripturi şi muuuulte prăjituri. Dacă te urci pe cântar vei vedea că toate acestea au lăsat ceva semne pe silueta ta. Acum, la început de an, provocarea este să-ţi reintri în formă. Scapă de kilogramele în plus! Vei reuşi fără prea mult chin şi frustrări dacă urmezi sfaturile de mai jos.

  • Burtica, bat-o vina! Este marea problemă a femeilor, indiferent de vârstă, de greutate sau de conformaţie. Aici se depune prima dată stratul de grăsime şi tot de aici se dă jos cel mai greu. Ce trebuie făcut pentru a avea un abdomen plat şi o talie de viespe? Ţine cont de trei aspecte importante: alimentaţia, sportul şi odihna.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul