5 trucuri de machiaj de la care Meghan Markle nu se abate niciodată

markle1.png

foto: Wikipedia Commons/ Northern Ireland Office
Citeste tot despre: 

Fiecare apariție a lui Meghan Markle este atent urmărită de presa internațională, și, cu toate acestea, fosta actriță nu se abate niciodată de la rutina ei de make-up. Ducesa de Sussex este cunoscută pentru tenul ei proaspăt, ușor îmbujorat, cu aspect natural, dar și pentru faptul că se machiază întotdeauna foarte discret. Chiar și la nunta regală, Meghan Markle a mizat pe un machiaj extrem de natural, care i-a scos în evidență trăsăturile armonioase, fără a sublinia excesiv un detaliu anume.

Sarah Chapman, cosmeticiana ducesei de Sussex, a dezvăluit că există câteva reguli pe care vedeta le respectă atunci când vine vorba de îngrijirea pielii și de machiaj. Toate aceste trucuri nu numai că sunt accesibile oricui, dar pot fi de mare ajutor atunci când îți dorești un ten curat și un machiaj discret, de zi, pe care să îl poți purta oriunde:

Alege un fond de ten cu acoperire ușoară

În toate fotografiile, pistruii lui Meghan Markle sunt cât se poate de vizibili. De altfel, actrița povestea că alege întotdeauna un fond de ten cu acoperire ușoară spre medie, pentru că nu vrea să își ascundă pistruii. Un fond de ten bun îți va uniformiza culoarea tenului, îți va micșora optic porii și îi va da chipului tău un aspect fresh. Pentru a ascunde micile imperfecțiuni poți folosi un concealer, astfel încât să nu îți încarci foarte tare tenul, iar aspectul lui să rămână cât mai proaspăt.

Nu te machia în fiecare zi

„În zilele în care nu filmez, folosesc un primer, după ce mi-am hidratat tenul, și nu port fond de ten”, spunea Meghan Markle într-un interviu acordat revistei Allure. Dacă ai un ten curat și nu ai nevoie de o acoperire puternică, atunci poți renunța din când în când la fondul de ten în favoarea unui primer care doar să îți adauge puțină strălucire și să îți confere un aspect radios al tenului.

Ascunde semnele oboselii cu un concealer rezistent

Meghan Markle spune că, atunci când nu este pe platourile de filmare sau nu participă la vreun eveniment, rutina ei de machiaj durează doar cinci minute: „Este o rutină foarte simplă: folosesc concealer, mascara cu efect de arcuire, un balsam de buze și puțin blush”. Un concealer care să îți ascundă semnele de oboseală și să îi redea zonei de sub ochi aspectul tânăr și proaspăt poate fi suficient pentru a obține un chip cât mai natural.

Accentuează-ți privirea cu un creion kohl și mascara

Meghan Markle apelează rareori la fardul de ochi și preferă în schimb un creion kohl pe care îl folosește pentru a-și alungi optic privirea și a-i conferi profunzime. Fosta actriță spune că preferă apoi o mascara cu efect de alungire și curbare. Aceste două produse sunt singurele pe care ducesa le folosește pentru machiajul ochilor, mai ales atunci când se machiază singură sau se grăbește.

Alege rujuri și blush-uri în culori naturale

Ducesa de Sussex preferă rujurile în culori naturale, dar calde, care să se armonizeze cu nuanța de blush pe care o poartă. Pentru a obține un look natural, Meghan Markle folosește un blush de culoarea piersicii și rujuri în nuanțe de roz, bej sau cărămiziu deschis. Rareori se întâmplă să opteze pentru buze roșii sau pentru culori mai neobișnuite, preferând mai degrabă nuanțele naturale.

 

Loading...