15 idei de urări de Moș Nicolae

urari_de_mos_nicolae.jpg

urari de mos nicolae
Atunci când nu le poți oferi daruri apropiaților, te poți revanșa cu urări de Moș Nicolae
foto: Hepta

Sărbătoarea Sfântului Nicolae se apropie cu pași repezi, iar cei care nu își pot bucura apropiații cu daruri, o pot face și în alt fel, mai ales că tehnologia a evoluat destul de mult încât să permită comunicarea la distanțe de mii de kilometri. Iată câteva idei de urări de Moș Nicolae, pentru a le arăta celor dragi că nu i-ai uitat, chiar dacă sunt departe de tine.

Așa că, dacă nu aveți inspirație sau condei, câteva mesaje gata scrise sunt perfecte atunci când vreți să transmiteți urări de Moș Nicolae. Click! a adunat 15 astfel de texte pe care le poți trimite prin mesaje pe telefon sau internet, sau chiar prin scrisori, celor dragi.

Cele mai frumoase urări de Moș Nicolae

Iată care sunt 15 cele mai frumoase urări de Moș Nicolae:

 1. „Dacă continui să fii supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic... Înnoieşte-ţi sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu şi trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire... şi uită-te în ghetuţe... ai să găseşti un gând bun de la mine... Te sărut!”
 2. „În ultimii ani, Moş Nicolae a venit la mine cu... dragoste şi speranţă... El ştie că nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele. Sunt norocos doar să ştiu că el există şi că îi face pe apropiaţii mei fericiţi. Tu eşti unul dintre ei? L-am trimis aseară pe moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea...”
 3. „Surpriză! Anul acesta, Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet”
 4. Urări de Moș Nicolae: „Cu ocazia sfântului Nicolae îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!!Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!”
 5. „Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi şi fac o gesturi minunate faţă de cei dragi şi nu numai.Fie ca această perioadă să îţi aducă şi ţie multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei”.
 6. „Lustruieşte-ţi ghetele şi după... mergi la culcare! Nu contează că eşti singură... Moş Nicolae va veni şi îţi va pune în ghetuţe doar zâmbete şi voie bună... să le împarţi apoi în stînga şi în dreapta:) Şi eu o să vreau un zîmbet! Să-mi păstrezi unul!”
 7. Urări de Moș Nicolae: „Iti urez La multi ani si fie ca Sfantul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara”
 8. „Sper ca Sarbatorile de Iarna, in special cea de Sf. Nicolae, sa ne aduca lumina si fericire, intelepciune si speranta si sa ne faca mai buni, sa ne ajute sa daruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor si celor apropiati, dar si celor in nevoie!”
 9. Urări de Moș Nicolae: „Pentru soţul meu iubit/ Şi Nicolae numit/ Azi în zi de sărbătoare/ Eu îi fac caldă urare”.
 10. „De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja”.
 11. „Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa-ti dea, tot ce iti doresti si ai vrea!”
 12. Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!”
 13. Urări de Moș Nicolae: „Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!”
 14. „Cizmulite lustruite il asteapta la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastra!”
 15. „Ho,ho,ho - aţi fost cuminţi dragii moşului? Aţi curăţat cizmuliţele frumos, le-aţi parfumat (ca să nu leşine moşul) şi le-aţi pus la uşă? Ia să spuneţi acum - cine a fost cuminte şi a primit cadouri şi cine nu?”

De ce se transmit urări de Moș Nicolae

La 6 decembrie, oamenii își trimit urări de Moș Nicolae, dar nu mulți știu povestea lui. Sfântul Nicolae era renumit printre creștini pentru bunătate sa.  S-a născut în satul Patara, Lichia, în sudul Turciei de astăzi, într-o familie de creștini bogați și credincioși. Și-a pierdut părinții la o vârstă fragedă, moștenind o avere uimitoare. Nicolae a folosit banii primiți pentru a ajuta familiile sărace, pe cei bolnavi sau suferinzi. Pe lângă faptul că a făcut nu mai puțin de 21 de „miracole” în timpul episcopiei, legendele spun că, la un moment dat, Sfântul Nicolae a aflat că un tată din Mira voia să pună capăt zilelor fiicelor lui pentru că nu le putea mărita, iar apoi să-și ia și el zilele. Atunci, Sfântul a poruncit slugilor sale să ia câteva pungi cu galbeni și să le strecoare în casa familiei îndurerate. De atunci și până în zilele noastre, copiii primesc daruri de la Moș Nicolae, iar cei mari îşi transmit urări de sănătate şi belşug.

 

Loading...

Citește și

 • Cadouri de Moș Nicolae pentru el

  Cum seara magică de 6 decembrie este momentul în care oamenii își oferă cadouri unii altora într-un mod discret, cuplurile își dedică acest moment special pentru a-și bucura partenerul/partenera cu un mic dar simbolic, din dragoste.

 • Cadouri de Moș Nicolae pentru ea

  Mai sunt doar câteva zile din noiembrie, și pentru că toată lumea iubește sărbătorile de iarnă, am început deja să ne gândim la cadouri. În cazul în care tu nu ai intrat deja în febra aia, deși pentru binele relației tale, ar cam fi cazul să o faci (sic!), noi am pregătit o listă de potențiale cadouri de Moș Nicolae pentru iubita ta. Bineînțeles. toate (mai mult sau mai puțin) high-tech.

 • mos craciun

  A început sezonul Sărbătorilor de iarnă, iar cel mai popular sport pentru cei mici este acum întâlnirea cu Moș Crăciun pentru a-i transmite lista de dorințe. Pentru un puști de șase luni din Statele Unite, întâlnirea cu Moșul a fost cu adevărat specială. Epuizat după ce a așteptat minute în șir la coadă, Zeke a adormit buștean.

 • Creştinii din întreaga lume îl prăznuiesc la 6 decembrie pe Sfântul Ierarh Nicolae, episcopul Mirei, ocrotitorul săracilor, orfanilor și văduvelor. Sfântul Nicolae este Moșul cel darnic pe care copiii îl așteaptă nerăbdători cu ghetuțele foarte lustruite.

 • Sfântul Ierarh Nicolae, sărbătorit de creştinii din întreaga lume la 6 decembrie, este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai iubiţi sfinţi ai creştinătăţii.

 • Potrivit unei tradiții seculare, anumite daruri primite de Sfântul Nicolae ne poartă noroc. Se știe că odinioară, Moșul aducea, mai cu seamă, mere, nuci și dulciuri. Cadourile mai valoroase au apărut în epoca modernă și astfel de daruri au primit în timp o semnificație aparte.

 • mos nicolae este adevaratul mos craciun

  Sfântul Nicolae, renumit printre creştini pentru bunătatea sa, cunoscut drept Moş Nicolae şi sărbătorit în fiecare an la 6 decembrie, este adevăratul Moş Crăciun. Santa Claus din lumea anglofonă a apărut chiar prin deformarea cuvântului "Sinterklaas" care înseamnă Sfântul Nicolae. Unul din cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, Nicolae a fost supranumit „Făcătorul de Minuni”, păstrând şi rolul de Moş Crăciun pentru copii.

 • idei de cadouri de mos nicolae

  Se apropie cu repeziciune noaptea dintre sâmbătă (5 decembrie) și duminică (6 decembrie), iar toată lumea intră în panică, în căutare de idei de cadouri de Moș Nicolae. Sărbătoarea este un prilej de bucurie pentru toată lumea, mai ales că este ocazia potrivită pentru cadouri simple, dar personale și jucăușe.