Tot ce trebuie să ştiţi despre punctul G, adevărata zonă a plăcerii la femei

lucru.jpg

Tot trebuie ştiţi despre punctual G
Stimularea punctului G produce un puternic orgasm vaginal femeii, care în unele cazuri poate avea drept rezultat ejacularea feminină
foto: 123RF

Punctul G este deosebit de important în sexualitatea feminină şi joacă un rol covârşitor în indicele de plăcere feminin. A fost descoperit de cercetătorul german Ernst Grafenberg, de aici provenind şi iniţiala faimosului punct controversat. Celebrul medic explică faptul că stimularea respectivei zone produce un puternic orgasm vaginal femeii, care în unele cazuri poate avea drept rezultat ejacularea feminină.

Ce este, mai exact, punctul G?

Este de mărimea unghiei de la degetul mare și unii sexologi îl numesc „zona punctului G”. Este partea vaginului în spatele căreia se află prostata femeii, numită uneori și „glandele lui Skene”. Când freci sau apeși zona aceasta, stimulezi prostata femeii prin peretele vaginal. Acest lucru produce un lichid asemănător cu lichidul prostatic masculin, care iese afară prin uretră, tubul prin care femeile urinează.

Cea mai bună metodă ca să găseşti punctul G

Punctul G se află pe peretele de sus al vaginului și la majoritatea femeilor este chiar la intrarea în vagin. După ce introduci degetul prin deschizătură, punctul G e următorul lucru pe care îl vei simți pe peretele de sus. Îl vei simți imediat pentru că e un pic încrețit. Această duritate crește odată cu excitația sexuală, deci dacă nu îl găsești așteaptă până când lucrurile se încing. Treci de acest punct și vaginul se va simți extrem de fin. Dacă suprafața e fină, înseamnă că te-ai îndepărtat de punctul G, dacă e mai dură, înseamnă că ești la locul bun.

 

 

Loading...

Citește și

  • suspectezi iubita de infidelitate semne

    Încrederea şi intimitatea sunt esenţiale într-o relaţie, iar infidelitatea provoacă durere şi suferinţă, indiferent dacă cel înşelat este femeie sau bărbat. Infidelitatea poate fi şi un semn că aceste ingrediente lipsesc sau sunt neglijate. Dacă un bărbat îşi suspectează partenera de viaţă că i-ar fi necredincioasă, cel mai probabil fisurile relaţiei sunt deja evidente.

  • greşeli pot distruge povestea de iubire

    Nicio relaţie nu este ocolită de probleme, însă atâta timp cât acestea sunt minore şi nu foarte greu de tolerat, vă vor face doar bine şi vă vor ajuta să dezvoltaţi o legătură mai puternică. Există totuşi şi situaţii care pot distruge o relaţie indiferent cât de bine ancorată ar fi ea înainte de comiterea acestor greşeli.

  • loc inedit partida sex aer liber

    În momentul în care fanteziile nu îţi dau pace, nu mai sta pe gânduri, părăseşte confortul din dormitor şi condimentează-ţi viaţa intimă cu ingrediente de calitate. Dacă îţi doreşti de ceva vreme să încerci o partidă de sex în aer liber, află că parcarea este un loc inedit.

  • Visul oricărei femei este ca fiecare act sexual să se termine cu un orgasm. Și cum lucrurile nu stau așa în realitate, iată ce trebuie să faci pentru a atinge mai ușor orgasmul!