Ştiaţi că expunerea la lumina soarelui ajută la creşterea dorinţei sexuale

apa.jpg

expunerea lumina soarelui ajuta creşterea dorinţei sexuale
Puţini sunt oamenii care îşi dau seama că razele soarelui chiar ajută la îmbunătăţirea vieţii sexuale
foto: 123RF

Puţini sunt oamenii care îşi dau seama că razele soarelui chiar ajută la îmbunătăţirea vieţii sexuale. În general libidoul se modifică în funcţie de anotimp şi creşte odată cu gradele din termometru.

Lumina şi căldura solară au acţiune benefică asupra activităţii cerebrale şi hormonale răspunzătoare de sexualitatea noastră. Expunerea îndelungată la soare, creşte activitatea hormonilor responsabili de menţinerea unei vieţi sexuale active( serotonina şi testeronul) şi, totodată inhibă secreţia melatoninei, care determină manifestarea somnolenţei.

Terapia solară este parte integrantă din procesul de vindecare a persoanelor cu probleme sexuale. Statul la soare ajută la creşterea moralului, favorizând dorinţa sexuală.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • lucru esential prezervativ

  Prezervativul este cea mai sigură metodă de contracepţie care oferă protecţie şi împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Are o eficienţă de 98 la sută când este folosit corect, iar piaţa este plină de modele care mai de care mai plăcute şi ingenioase.

 • neglijarea partenerului in cuplu sex

  Legătura solidă, între două persoane care au sentimente una faţă de cealaltă, nu este deloc uşor de întreţinut, ci, dimpotrivă este nevoie de multă implicare, atenţie şi interes, pentru ca lucrurile să se desfăşoare cât mai bine şi pentru ca acea conexiune să reziste în timp.

 • genul de femei barbati sex

  Poate părea greu de crezut, dar bărbaţii au momente când îşi pierd entuziasmul în timpul unei partide de amor. Din păcate, răspunzătoare de acest lucru sunt chiar femeile cu care fac sex.

 • masuri refuz sex femei barbati

  Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic se simt destul de vulnerabili când vine vorba de sex, aşa că dacă li se refuză o invitaţie la sex, pot fi foarte deprimaţi. Din acest motiv, este indicat să nu refuzi propunerile sexuale ale partenerului tău. Dacă o faci prea des, s-ar putea ca el să nu mai încerce niciodată să iniţieze o partidă de amor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1