Situaţii în relaţia de cuplu care pot duce mult mai repede la divorţ

divort.jpg

Situaţii relaţia cuplu pot duce mai repede la divorţ
Banii pot fi un motiv de dispută indiferent de tipul de relaţie existentă între doi oameni
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Deşi oamenii se căsătoresc din dragoste şi sunt plini de speranţă, se întamplă din ce în ce mai des să se ajungă la divorţ. De aceea, nu este de mirare că auzim atunci când ne aşteptăm mai puţin veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. Iată ce situaţii în relaţia de cuplu pot duce mult mai repede la divorţ.

 • Banii pot fi un motiv de dispută indiferent de tipul de relaţie existentă între doi oameni. Când vine vorba despre o căsnicie, lucrurile se înrăutăţesc şi riscul de divorţ creşte considerabil.
 • Dacă unul dintre parteneri se încăpăţânează să îşi impună mereu punctul de vedere, este vorba despre o problemă de atitudine. Acest lucru reprezintă încă un motiv de divorţ, deoarece cu timpul se poate ajunge la dispune greu de suportat.
 • Chiar şi fumatul poate reprezenta un motiv de divorţ. Nu este vorba numai despre faptul că acest viciu reprezintă o cheltuială în plus, ci şi despre un stil de viaţă diferit pe care partenerul care fumează îl are faţă de cel care nu fumează.
 • Câştigi mai mulţi bani decât soţul tău? Acest aspect se numără printre problemele în căsnicie care pot duce la divorţ. Chiar şi în cazurile în care salariile voastre sunt egale pot apărea discuţii, în comparaţie cu familiile în care soţia câştigă mai puţin sau este casnică.
 • Cu toate că un copil cu probleme de sănătate ar trebui să îi convingă pe cei doi parteneri să lupte împreună, de fapt, în acest caz, rata de divorţ creşte foarte mult.
Loading...

Citește și

 • Indicii demonstrează bărbat este bun la pat

  Cum poţi să îţi dai seama dacă un bărbat este bun la pat înainte de a ajunge cu el în dormitor? Pentru a afla acest lucru, nu trebuie decât să fii atentă la câteva indicii. Aceste aspecte îţi vor da de înţeles cât de pasional şi creativ este viitorul tău partener.

 • Metoda contraceptivă apelează cele mai multe femei

  Anticoncepţionalele sunt o metodă contraceptivă extrem de populară în rândul femeilor. Scopul administrării lor este de a împiedica apariţia unei sarcini nedorite. Luate conform indicaţiilor din prospect pilulele sunt 100% sigure.

 • prima intalnire lucrurile nu au decurs

  Ai avut o primă întâlnire cu un băiat, însă lucrurile nu au decurs aşa cum îţi doreai. Nu ai simţit că între voi ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Chiar dacă îţi vine să dai bir cu fugiţii, nu este indicat să recurgi la un astfel de gest. Până la urmă, nu ai de ce să îl faci să sufere. Îi poţi trimite un mesaj în care să îi scrii că te bucuri că ai avut ocazia să îl cunoşti, însă nu esti ferm convinsă că lucrurile vor funcţiona şi pe viitor între voi..

 • egoism dragoste sex

  Sunt convinsă că v-aţi întrebat de-a lungul timpului de mai multe ori care este diferenţa dintre dragoste şi sex? Ei bine, află că egoismul separă cele două "activităţi"