Prima experienţă intimă. Ce trebuie să aibă în vedere fetele

primul_contact.jpg

Prima experienţă intimă fetele
Prima experiență sexuală poate fi una plăcută, dacă vă alegeți momentul oportun
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai multe domnişoare au aşteptări foarte mari de la prima relaţie intimă, dar nu întotdeauna se dovedeşte a fi o experienţă foarte pasională. Uneori, ea este minunată, dar alteori, doar puţin neplăcută.

Ruperea himenului este un lucru deosebit de important și fetele care nu au mai făcut niciodată dragoste trebuie să știe că acest lucru poate fi puțin dureros și jenant. Himenul este o membrană care acoperă parțial intrarea în vagin, care se rupe în timpul primului act sexual. În funcție de elasticitatea sa, acesta poate fi rupt și prin practicarea unor sporturi sau chiar la introducerea unui deget sau a unui tampon.

Sângerările ce apar la primul contact intim sunt cauzate de ruperea himenului și uneori pot fi însoțite de senzații ușor neplăcute sau de dureri. Dar acestea nu durează pe tot parcursul partidei de sex. Dacă vaginul este suficient de lubrifiat și partenerul destul de răbdător, este posibil să nu simțiți mare lucru la ruperea himenului.

Pentru a nu resimți disconfort, fetele trebuie să se relaxeze pe cât posibil. Încordarea mușchilor vaginali conduce la senzația neplăcută de durere. Prima experiență sexuală poate fi una plăcută, dacă vă alegeți momentul oportun și dacă persoana cu care vă doriți să vă începeți viața sexuală este una pentru care aveți sentimente puternice

Loading...
 
 

Citește și

 • sex in apa sfaturi

  Sexul în apă este una dintre cele mai erotice experienţe şi din acest motiv merită pusă în practică ori de câte ori aveţi ocazia. Însă, înainte de a trece la fapte, trebuie să ţineţi cont de câteva sfaturi.

 • cucerit bărbat rapid efort

  Când vrei să cucereşti un bărbat care îţi place nu trebuie să dezvălui prea mult, dar nici prea puţin. Această regulă se aplică atât din punct de vedere vestimentar, cât şi comportamental. În ceea ce priveşte hainele, trebuie să faci un compromis între dezvăluirea atuurilor tale fizice şi păstrarea unui mister sexy.

 • Genul femeie bărbaţii manifestă interes

  La începutul relaţiei, de cele mai multe ori bărbatul este cel care acordă atenţie mai mare femeii de lângă el, însă pe parcurs lucrurile pot lua o turnură inversă, mai ales dacă îi dai partenerului motive şă îşi piardă interesul.

 • Facebook

  În cele mai multe situaţii, relaţiile care par perfecte din fotografii, în realitate nu sunt deloc aşa. Facebook-ul creează false iluzii şi alimentează aparenţele şi nu esenţa. Fiecare relaţie este unică. Aşa că din start, nu este bine în general să compari relaţia ta cu a altor cupluri, şi mai ales când vine vorba de Facebook.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1