Poziția Rodeo garantează orgasmul pentru amândoi

cuplu_sex.jpg

Poziţia Rodeo
Poziţia Rodeo
foto:123RF

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pentru a vă condimenta viața sexuală aveți nevoie câteodată doar de un pic de imaginație și o doză bună de flexibilitate. Poziția Rodeo face parte din categoria experienţelor care stârnesc interesul pentru sex al bărbaţilor şi al femeilor, în egală măsură.

Trebuie să aveți în vedere faptul că viaţa sexuală are un rol esențial pentru orice relaţie de cuplu. Iată de ce e bine ca în momentele intime să profitaţi şi de poziţia Rodeo.

Poziția Rodeo: Femeia deține controlul

Este o ipostază similară femeii deasupra, însă de data aceasta ea stă cu fața în direcția opusă. În poziția Rodeo partenera este cea care deține controlul, iar bărbatul se va bucura de o priveliște incitantă. Pentru mai mult echilibru reprezentanta sexului frumos trebuie să se sprijine cu mâinile de șoldurile bărbatului și să facă tot felul de mișcări, de sus în jos sau circulare. Pentru ca această postură să fie și mai excitantă femeia trebuie să ridice un picior și să-și rotească corpul în timpul penetrării. Important este să se oprească la anumite intervale, apoi să continuie mișcările, până ajunge din nou în punctul din care a plecat.

Poziția Rodeo: Garantează orgasmul

Această ipostază presupune flexibilitate din partea ambilor parteneri şi din acest motiv poziţia Rodeo este fascinantă. Femeia este cea care deţine controlul, iar bărbatul se poate concentra pe obţinerea plăcerii şi a excitaţiei. Datorită faptului că penetrarea este foarte profundă, femeia va fi foarte intens stimulată, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ea ajunge la orgasm în această poziţie. Un alt avantaj a acestei posturi este că bărbatul poate mângâia în voie fesele femeii, dar şi alte zone erogene.

Poziția Rodeo: Este ușor de experimentat

Această poziţie poate fi pusă în practică în dormitor pe un pat foarte mare, pe covor, sau în orice alt loc spaţios care oferă maximă stabilitate. De exemplu, pardoseala este ideală pentru poziţia Rodeo în cazul în care v-aţi plictisit de celelalte locuri şi vreţi să vă bucuraţi de o experienţă inedită.

 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • cum iti ajuti partenera sa aiba orgasm

  Pentru oricare dintre noi o viață sexuală împlinită înseamnă partide de amor regulate, de calitate, din care să nu lipsească orgasmul. Însă, de cele mai multe ori, femeile au o problemă în atingerea plăcerii maxime. Ca bărbat, te întrebi cum îți ajuți partenera să aibă orgasm? Dacă te strădui mai mult, vei reuși să o aduci pe culmile extazului.

 • pozitia croitorului

  În perioada în care femeia este însărcinată, sexul devine o problemă pentru viitorii părinţi. Însă există câteva ipostaze extrem de confortabile pentru gravide, precum poziția Croitorului, care le ajută să se elibereze de stres și pentru a avea o naștere ușoară.

 • Cand au pofta de sex femeile gravide

  Cele mai multe viitoare mămici refuză să mai facă sex în timpul sarcinii, temându-se că acest lucru i-ar putea dăuna copilului. De asemenea, se gândesc că penetrarea poate răni fătul sau poate provoca avortul. Când au poftă de sex femeile gravide? Depinde de fiecare mămică în parte și de felul în care se simte.

 • Exercitii pentru ca sexul sa dureze mai mult

  Este firesc să vă gândiți cum vă puteți îmbunătăți viața sexuală. Și puteți face asta, deoarece există exerciții pentru ca sexul să dureze mai mult. Acestea au rolul de a îmbunătăți viața intimă. Cu cât aceasta este mai satisfăcătoare, cu atât mai mult relația de cuplu va fi mai fericită. Trebuie să aveți în vedere faptul că sexul are un rol important în orice relație.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5