Iată care este una dintre cele mai mari plăceri cu care îţi poţi răsfăţa iubita în pat

Cuplu.jpeg

Cuplu
Unei femei căreia i se face sex oral i se transmite clar mesajul că plăcerea ei contează pentru partener
Foto: Shutterstock

Sexologii au ajuns la concluzia că toate cuplurile în care partenerii practică sexul oral sunt mult mai stabile şi se bucură de încredere reciprocă mult mai mare decât cele în care această experienţă este încă un subiect tabu

Unei femei căreia i se face sex oral i se transmite clar mesajul că plăcerea ei contează pentru partener. Plăcerea resimţită de aceasta în timpul cunnilingusului contribuie la satisfacţia ei pe plan sexual şi încurajează viitoare partide de amor. Cu cât ea este mai mulţumită de prestaţia partenerului şi de interesul acestuia faţă de ea, manifestat prin sex oral, cu atât ea este mai dăruită relaţiei de cuplu şi dispusă să facă dragoste.

Cu toate acestea, sexul oral trebuie făcut bine sau nu trebuie făcut deloc. Experienţa unei partide de sex oral făcută prost poate să coboare foarte mult încrederea de sine a celui care oferă cunnilingus şi totodată să scadă gradul de atracţie din partea celui care primeşte sex oral.

Loading...
 
 

Citește și

 • intrebari intime femei prima intalnire

  Bărbații au tot felul de curiozități când vine vorba despre viața sexuală a viitoarelor partenere. De cele mai multe ori, chiar de la prima întâlnire, din dorința de a afla lucruri interesante, pun întrebări prea intime, care le deranjează pe femei.

 • Pozitiile care pot provoca fractura de penis

  Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.

 • confesiune sex niciodata iubitului

  Mai toate femeile atunci când sunt implicate într-o relaţie au tendinţa să vorbească absolut orice cu iubitul. În unele cazuri, însă, acest lucru nu este indicat, deoarece unele confidenţe nu fac decât să creeze situaţii conflictuale, care nu fac bine cuplului. Dacă vrei să eviţi problemele care pot apărea, nu trebuie să îi povesteşti niciodată partenerului despre fostele tale experienţe sexuale.

 • Tipul de barbat mai predispus la infidelitate

  Sexologii au ajuns la concluzia că bărbaţii care suferă de axietatea performanţei sexuale sunt mai predispuşi să-şi înşele partenerele de viaţă. Cei care se excită foarte uşor, dar şi cei care se tem de o eventuală problemă erectilă au mai multe şanse să fie infideli.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1