Cele mai noi poziţii sexuale pentru această primăvară

pozitii_sexuale_noi_1.jpg

Fantezii erotice în masina
Marea majoritate a bărbaţilor au fantezii erotice în maşină
Foto: Click!

În această primăvară dragostea trebuie să atingă cote maxime. Alungă rutina din dormitor şi experimentează alături de partenerul de viaţă cele mai noi poziţii sexuale.

Dacă sunteţi în pană de inspiraţie, iată câteva dintre cele mai noi poziţii sexuale care vă vor face primăvara mai fierbinte.

Cele mai noi poziţii sexuale: Paira Rakha

paira_rakha.jpg

Cele mai noi pozitii sexuale
Paira Rakha: Este excelentă şi una dintre cele mai noi poziţii sexuale
Foto: Click!

Este excelentă şi una dintre cele mai noi poziţii sexuale care permite penetrarea maximă. Este o postură specială datorită faptului că se evită ceea ce pentru unii ar părea destul de banal, adică statul la orizontală. Poziţia permite demonstrarea forţei fizice a partenerului, lucru deosebit de excitant pentru ea.

Cele mai noi poziţii sexuale: Svanaka

svanaka.jpg

Cele mai noi pozitii sexuale
Svanaka: Merită pusă în practică şi este una dintre cele mai noi poziţii sexuale
Foto: Click!

Este o poziţie relaxantă pentru ambii parteneri. El stă întins pe spate cu picioarele uşor desfăcute, iar ea stă deasupra lui într-o parte. În această postură femeia poate controla penetrarea şi în acest fel să ajungă mult mai repede la orgasm.

Cele mai noi poziţii sexuale: Tripadam

tripadam.jpg

Cele mai noi pozitii sexuale
Tripadam: Merită pusă în practică şi este una dintre cele mai noi poziţii sexuale
Foto: Click!

Este una dintre cele mai noi poziţii sexuale care merită încercată. În această situaţie femeia trebuie să fie uşoară în greutate, iar bărbatul foarte puternic. Ţinându-şi astfel partenera, el o va putea penetra adânc, va avea senzaţia că vaginul ei este mai îngust şi plăcerea i se va spori imediat.

Cele mai noi poziţii sexuale: Sikara

sikara.jpg

Cele mai noi pozitii sexuale
Sikara: Face parte din categoria cele mai noi poziţii sexuale
Foto: Click!

Un bărbat puternic bine făcut şi o femeie mai firavă se pot înţelege perfect în această poziţie. Ea stă ca pe un scăunel, uşor pe spate şi se spijină cu mâinile de genunchii partenerului care stă în poziţia lumânare. Unul dintre marile avantaje ale acestei poziţii este că femeia poate desface picioarele în aşa fel încât vaginul ei să fie deschis precum o floare.

Cele mai noi poziţii sexuale: Manthana

manthana.jpg

Cele mai noi pozitii sexuale
Manthana: Poate fi pusă în practică de cei care vor să-şi condimenteze viaţa intimă şi este una dintre cele mai noi poziţii sexuale
Foto: Click!

Este o poziţie în care, ea poate să-şi controleze foarte uşor contracţiile pereţilor vaginului oferindu-i, astfel , plăceri nebănuite lui. Pentru a-şi ajuta partenera şi bărbatul poate să-şi arcuiască spatele, impingând, astfel şi mai adânc penisul, dar trebuie să păstreze ritmul ei. Este una dintre cele mai noi poziţii sexuale care oferă plăcere maximă celor care o pun în practică.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Fantezii sexuale de primăvară

    Soarele a ieşit din nori, temperaturile sunt din ce în ce mai ridicate, aşa că a venit vremea să ne dezgheţăm şi în plan sexual. Află ce fantezii sexuale de primăvară are iubitul tău şi încercaţi să le puneţi în practică.

  • Cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor

    Majoritatea bărbaţilor vor să afle care sunt cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Ele încă sunt un subiect tabu pentru foarte multe cupluri.

  • Cele mai bune preludii

    Aproape orice partidă de sex este imposibilă fără preludiu şi din acest motiv nu trebuie uitat. Poate fi făcut în mai multe feluri, așa că vo dau detalii despre cele mai bune preludii. Orice gest făcut din dragoste pentru partener poate fi un bun început de preludiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1