Ce să faci când se rupe prezervativul în timpul actului sexual?

rupt.jpg

rupe prezervativul timpul sexului
Dacă ai observat prezervativul rupt după un contact sexual, ia din timp măsurile necesare şi ai grijă ca pe viitor să îl verifici
foto: 123RF

S-a constatat că dintre toate accidentele care se pot întâmpla în timpul sexului ruperea prezervativului este, probabil, cel care creează cea mai mare panică. Ce-i de făcut, în acest caz.

Pentru a scăpa de eventualele neplăceri cauzate de prezervativul rupt, este bine să apelezi la ajutorul unui specialist care să te îndrume spre testele necesare. De obicei se recomandă efectuarea unor teste pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală.

Dacă ai încredere în partenerul tău, acest pas nu este obligatoriu, însă ar fi indicat să consulţi un ginecolog dacă te confrunţi cu neplăceri.

Aşadar, dacă şi tu ai observat prezervativul rupt după un contact sexual, ia din timp măsurile necesare şi ai grijă ca pe viitor să îl verifici bine sau să foloseşti unul dintr-un material mai rezistent. De asemenea, învaţă împreună cu partenerul tău să rulezi perfect acest mijloc de protecţie, deoarece multe probleme sunt cauzate de aşezarea incorectă a acestuia.

 

Loading...

Citește și

 • relatie partener tanar

  De cele mai multe ori, relaţia cu un bărbat mai tânăr poate evolua cu uşurinţă spre complexe. Fie ai impresia că vei îmbătrâni şi el nu se va mai simţi atras de tine, fie îţi pasă prea mult de opiniile celor din jur.

 • Egoismul consecinţele are asupra relaţiei de cuplu

  Egoismul este acea atitudine concentrată pe propriile interese mai presus de interesele altora. A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, dar nu o misiune imposibilă. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.

 • Situaţii lubrifiantul reprezintă necesitate faceţi sex

  Oricine poate beneficia de pe urma lubrifianților. Lubrifierea face ca totul să alunece, să gliseze și reușește să introducă lucruri mari în locuri mici.

 • Greşeala duce ruperea legaturii dintre parteneri

  Greşeala frecventă pe care o fac cuplurile din ziua de astăzi şi care în majoritatea cazurilor duce la destrămarea relaţiei este reprezentantă de tendinţa partenerilor de a concura. Această competiţie se poartă atât la nivelul realizărilor profesionale ale celor doi, cât şi în jurul monitorizării greşelilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1