Ce este sadomasochismul?

sado.jpg

Ce este sadomasochismul
Ce este sadomasochismul? o practică sexuală dusă la extrem, iar plăcerea sexuală este obţinută prin durere
Foto: Click!

Sadomasochismul poate fi greu de înţeles pentru foarte multă lume, însă este foarte important de reţinut faptul că nu reprezintă o formă de abuz. Ce este sadomasochismul? O practică sexuală ieşită din comun experimentată de persoanele care adoră sexul dus la extrem.

Click! Îţi răspunde la întrebare,” Ce este sadomasochismul”?

Ce este sadomasochismul? Definiţie

Obţinerea unei plăceri sexuale prin intermediul suferinţei fizice sau morale. Putem vorbi despre sadomasochism atunci când unul dintre parteneri îşi exprimă dorinţa prin supunere(masochism), iar celălalt şi-o satisface prin dominare(sadism).

Ce este sadomasochismul? Ce spun psihologii

Sexologii, medicii, psihiatrii şi psihologii se întreabă cât de normal e sado-masochismul sau dacă reprezintă o practică pe care ar trebui să încerce s-o elimine. Specialiştii le caută explicaţia undeva în creier, dar nu s-au pus de acord dacă perversiunile sexuale bizare reprezintă o boală psihică sau un tărâm erotic interzis celor neiniţiaţi. Nu se poate spune cu exactitate dacă unii oameni sunt bolnavi de sex ori au numai o fantezie ieşită din comun.

Nici măcar specialiştii nu se pot descurca în multitudinea de fetişuri, practici sadomasochiste şi alte ciudăţenii sexuale. Ce este sadomasochismul? Unii afirmă că e vorba, cu siguranţă, despre comportamente deviante, dar alţii nu iau în seamă eventuală componentă patologică.

E adevărat că specialiştii se întreabă de ce, la ce bun toate aceste perversiuni bizare, cui îi foloseşte  şi în ce fel. Un celebru sexolog american afirmă că este imposibil de găsit o singură cauză a acestui comportament deviant. Faptul că cineva are interese sau plăceri sexuale neobişnuite nu-i de ajuns pentru a spune că este un pervers ciudat.

Ce este masochismul? Personalităţi care l-au practicat

David Carradine

Un cunoscut actor american, celebru pentru rolurile din „ Kung Fu” şi „Kill Bill” a decedat în urma unui „accident autoerotic”. Starul era pasionat de sadomasochism şi orgii sexuale. A fost găsit mort într-o cameră de hotel din capitalaThailandei într-o ipostază şocantă. David Carradine se afla într-un dulap dezbrăcat complet, o sfoară era prinsă în jurul gâtului şi o alta în jurul organelor genitale. Ambele erau legate una de cealaltă şi prinse de dulap.

Angelina Jolie

Una dintre cele mai apreciate actriţe americane care a jucat în filmul " Domnul şi Doamna Smith" alături de soţul ei marele actor Brad Pitt, ar fi practicat sadomasochismul în perioada în care a fost căsătorită cu Bob Thornton. Publicaţia americană Naţional Enquirer a publicat câteva fotografii în care actriţa era legată şi peste sâni avea bandă izolatoare. Mai apare într-un filmuleţ în care scenele de sex sunt halucinante, se pot vedea câteva reprize sado-maso, în timpul cărora Angelina Joli se taie cu un cuţit.

Loading...
 
 

Citește și

  • Cele mai sigure metode de contracepţie

    Metodele contraceptive sunt acele metode care previn o sarcină şi îi permit femeii să aleagă momentul potrivit pentru a face un copil. Iată care sunt cele mai sigure metode de contracepţie pentru a fi mai fericite şi relaxate în relaţiile sexuale.

  • Cele mai ciudate prezervative

    Prezervativul joacă un rol foarte important în viaţa noastră sexuală fiindcă ne protejează de bolile cu transmitere sexulă. Însă există în lume câteva modele care intră în categoria cele mai ciudate prezervative şi care sunt folosite de persoanele nonconformiste.

  • Vara este anotimpul sexului! Însă în ciuda dorinţei şi poftei debordante de a pune în practică cele mai năstruşnice fantezii sexuale, coşmarul cearşafurilor ude, al transpiraţiei partenerului pun frână apetitului.