7 sfaturi despre cum să cucereşti o femeie

cucerire.jpg

sfaturi despre cum sa cuceresti o femeie
Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: Dormi cu ea, nu lângă ea
foto: 123RF

Oricare bărbat trebuie să înţeleagă că seducerea unei femei este o artă pentru care ai nevoie să fi puţin înzestrat. Click! îţi oferă 7 sfaturi despre cum să cucereşti o femeie pe care o doreşti lângă tine mai mult timp.

Nu trebuie să fii bogat sau să arăţi perfect pentru a impresiona o femeie. Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos apreciază la un bărbat felul în care acesta ştie să se comporte cu ele. Iată câteva sfaturi despre cum să cucereşti o femeie.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 1. Arată-i că eşti interesat de ea!

Femeile respectă şi sunt cucerite de un bărbat care are curaj să le atingă uşor sau să le şoptească vorbe frumoase la urechi, însă acest lucru trebuie făcut cu foarte mare delicateţe. Există tot felul de sfaturi despre cum să cucereşti o femeie, dar cel mai important este să-i demonstrezi că eşti bărbat şi ştii cum să-i arăţi că eşti interesat de ea.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 2. Ascult-o!

Cele mai multe femei sunt cucerite de bărbaţii care ştiu, au răbdare sau sunt în stare să le asculte atunci când simt nevoia să spună ce au pe suflet. Acest lucru îi demonstrează reprezentantei sexului frumos că îţi pasă de ea şi că eşti atent la nevoile ei.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 3. Nu uita de preludiu

Un bărbat care vrea să fie apreciat de femeia de lângă el trebuie să ştie cum să o mulţumească sexual din toate privinţele. Acesta trebuie să fie conştient că sexul, în cazul ei, are un caracter puternic emoţional. Unul dintre cele mai bune sfaturi despre cum să cucereşti o femeie este ca în timpul preludiului să îi acorzi atenţie maximă. Asta înseamnă să nu te rezumi doar la câteva săruturi pe gură, ci să ai grijă ca întregul corp să fie răsfăţat. Astfel se va simţi iubită în totalitate.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 4. Fă-i complimente!

Nu există femeie care să nu aprecieze sau să nu se simtă atrasă de un bărbat care îi face complimente. Spune-i cât de bine arată, cât de frumos are aranjat părul sau ce bine o prinde rochia cu care este îmbrăcată şi vei vedea că nu rămâne indiferentă. Cu siguranţă se va simţi flatată şi în plus o vei face să se gândească la tine. Putem spune că acesta este unul dintre cele mai bune sfaturi despre cum să cucereşti o femeie.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 5. Fii spontan!

Un lucru pe care femeile îl apreciază cel mai mult la un bărbat este spontaneitatea. De exemplu, dacă eşti la prima întâlnire cu o fată pe care o placi, iar ea îţi spune că i-ar plăcea să vadă un film, propune-i imediat fără să mai stai pe gânduri că şi tu îţi doreşti acelaş lucru. Acesta poate fi unul dintre cele mai interesante sfaturi despre cum să cucereşti o femeie.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 6. Ţine-te de cuvânt!

Nici o femeie nu îşi doreşte un tip neserios în viaţa ei. Ba din contră este cucerită de bărbaţii care au cuvânt şi atunci când spun ceva să se ţină de promisiune. În momentul în care femeia simte că este tratată cu respect de un bărbat, cu siguranţă îşi va dori ca acesta să fie în preajma ei.

Sfaturi despre cum să cucereşti o femeie: 7. Dormi cu ea, nu lângă ea

Cei mai mulţi bărbaţi după o partidă de sex obişnuiesc să adoarmă. Mai rău, se întorc şi cu spatele la parteneră ceea ce nu este deloc pe placul acesteia. Însă dacă o doreşti şi vrei ca ea să rămână lângă tine, iată unul dintre cele mai interesante sfaturi despre cum să cucereşti o femeie. După partida de sex ţine-o în braţe câteva minute şi răsfaţ-o ca să se simtă iubită în continuare şi nu folosită sexual.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Loading...
 
 

Citește și

  • cum sa il surprinzi sexual

    Femeile trebuie să știe că sexul este foarte important în menținerea unei relații. Dacă vrei să știi cum să îl surprinzi sexual pe iubit, află că sunt câteva trucuri pe care le poți pune în practică destul de ușor.

  • Datorită faptului că sexul este unul dintre cele mai importante lucruri în cuplu, este bine de ştiut ce fel să reuşim să ne bucurăm din plin de acele momente.

  • greseli care iti pot ruina viata sexuala

    Fără să-ţi dai seama, eşti predispusă la greșeli care îți pot ruina viața sexuală și care nu sunt permise sub nici o formă în intimitate. Dacă ţii la bărbatul de lângă tine, trebuie să eviţi să critici abilitățile sexuale ale partenerului, lipsa interesului și a implicarii acestuia în pat.

  • exerciţii pentru menţinerea erecţiei

    În viaţa intimă, satisfacţia ambilor parteneri contează în egală măsură. Cu siguranţă bărbatii ştiu cât de importantă este performanţa sexuală. Pentru asta trebuie să faceţi câteva exerciţii pentru menţinerea erecţiei ca actul sexual să dureze mult mai mult.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1