7 poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi

viata_sexuala.jpg

pozitii sexuale numai pentru cei dotaţi
Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: ce trebuie să ştiţi
foto: Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Din păcate, natura nu a fost darnică cu toţi bărbaţii, astfel că unii sunt mai dotaţi, iar alţii mai puţin. Dacă te numeri printre norocoase şi ai întâlnit un bărbat din prima categorie nu trebuie să te sperii că ar putea fi o experienţă neplăcută. Există câteva poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

Cei mai mulţi bărbaţi cred că un penis cu o dimensiune normală poate fi mult mai satisfăcător decât unul mai mare, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Şi bărbaţii mai înzestraţi de natură pot satisface o femeie dacă au atitudinea potrivită. Iată câteva poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi, aşa cum sunt recomandate în Kama Sutra.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 1. Aibha

 

Nu trebuie să îţi faci probleme dacă organul tău genital este mai mare şi nu ştii în ce ipostază să faci sex pentru a-ţi satisface iubita. Există tot felul de poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi care nu creează disconfort femeii. De exemplu, Aibha este una dintre ele, cu atât mai mult că se poate ajunge la orgasm foarte repede.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 2. Avalambitaka

 

Femeia stă pe un scăunel făcut din mâinile partenerului. Ea îşi reglează centrul de greutate al corpului ţinând cu mâinile de glezne, prin interior. Şi în această situaţie, femeia trebuie să fie uşoară în greutate, iar bărbatul dotat.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 3. Indrani

 

Această poziţie este recomandată unui cuplu special, însă bărbatul trebuie să aibă un penis peste medie. Femeia se sprijină doar într-un braţ, iar bărbatul îi susţine aproape toată greutatea corpului. Este una dintre cele mai incitante poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 4. Janukurpara

 

Merită pusă în practică dacă eşti dotat şi pe deasupra şi puternic. Trebuie să-ţi ţii partenera în braţe, iar pentru mai mult confort o poţi sprijini de un perete. Chiar dacă bărbatul controlează mişcările, penetrarea nu va fi atât de adâncă încât să fie dureroasă.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 5. Kamala

 

O altă recomandare din categoria "poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi" este Kamala, excelentă pentru senzaţii tari în dormitor, dacă bărbatul a fost mai înzestrat de natură. Acesta poate controla mişcările, viteza lor şi profunzimea penetrării.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 6. Mausala

 

Este cu siguranţă una dintre cele mai creative poziţii, aşa că trebuie să o încerci. Chiar dacă iubitul tău are un penis foarte mare, acest lucru nu trebuie să te sperie, deoarece există soluţii. Mausala merită încercată şi este considerată una dintre acele poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

Poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi: 7. Kaurma

 

Este o poziţie excitantă, intimă şi eficientă pentru ambii parteneri. Folosind unghiul corect, acceastă ipostază poate face ca şi cel mai mare penis să nu creeze disconfort femeii.  În acest fel penetrarea este profundă, iar femeia se va bucura de senzaţii intense.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • cele mai provocatoare atingeri in timpul sexului

  Trebuie să ştiţi că cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului vă ajută să vă bucuraţi de senzaţii intense şi să ajungeţi mult mai repede la orgasm. Iată câteva sfaturi pentru femei şi pentru bărbaţi!.

 • motive pentru care este bine sa faci sex cu lumina aprinsa

  Pentru a căpăta mai multă savoare viaţa sexuală trebuie condimentată din când în când. Poziţia misionarului nu trebuie să rămâna singura pe care o practicaţi doar pentru simplu fapt că este mai comodă. Poziţia Joystick este recomandarea mea când vreţi să faceţi sex nebun.

 • Poziţii sexuale de încercat în grădină

  Nimic nu este mai frumos şi relaxant decât să vă bucuraţi de iubire în aerul liber al verii. Pentru cei mai îndrăzneţi avem câteva poziţii sexuale de încercat în grădină.

 • Poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic

  Majoritatea bărbaţilor cred că un penis cu dimensiuni mari este mult mai satisfăcător pentru o femeie decât unul mic, ceea ce nu este în totalitate adevărat. Şi bărbaţii mai puţin dotaţi pot satisface o femeie dacă au atitudinea potrivită. Iată câteva poziţii sexuale pentru bărbaţii cu penisul mic care merită încercate.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5