6 motive care demonstrează că sânii mici sunt extrem de sexy

sanii_mici.jpg

motive demonstrează sânii mici sunt extrem de sexy
Femeile cu sânii mici sunt sexy chiar şi atunci când stau în anumite poziţii sexuale
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Cele mai multe femei cu sânii mici se simt complexate pentru că nu au fost înzestrate de Mama Natură cu un bust generos. Însă, ele nu au niciun motiv întemeiat pentru care să nu îşi iubească această parte a corpului. În articolul de mai jos, vă expunem câteva motive bune pentru care vă veţi iubi de acum în colo sânii voştri mici.

 1. Sânii mici au forme mai frumoase şi îşi păstrează aspectul tineresc până la vârste înaintate, oferind impresia că anii nu şi-au lăsat amprenta prea mult asupra corpului. Poate că fetele nu îi apreciază prea mult atunci când sunt foarte tinere, însă odată cu trecerea timpului, îşi vor da seama cât de sexy sunt.
 2. Femeile care au sânii mici arată mai slabe şi au pielea mai tonifiată. Nu degeaba unele doamne cu un bust mai mare le admiră şi le invidiază deopotrivă.
 3. Decolteul de dimensiuni mici este apreciat şi în dormitor, în timpul sexului. Cei mai mulţi bărbaţi au declarat că sânii mici îi excită.
 4. Dacă tot am ajuns la capitolul sex, trebuie să spunem că posesoarele sânilor mici se simt mai bine în pat. Cercetătorii au demonstrat că ei sânt cu 24% mai sensibili la stimulare faţă de cei mari.
 5. Femeile cu sânii mici sunt sexy chiar şi atunci când stau în anumite poziţii sexuale care i-ar face să atârne în cazul celălalt. Ele nu trebuie să îşi facă probleme ce aspect are bustul lor în acele momente, pentru că arată perfect.
 6. Doamnele cu sânii mici pot să poarte piese vestimentare cu decolteu adânc fără să ofere impresia că sunt vulgare. Din contră, ele vor fi extrem de seducătoare, aşa că nu trebuie să îşi facă vreo problemă în acest sens.
Loading...

Citește și

 • Faceţi sex rar masuri trebuie sa iei

  Viaţa sexuală, deși se spune că nu este partea cea mai importantă a unei relații, o face mult mai solidă. Legătura amoroasă dintre parteneri conduce la familiaritate și confort ridicate în cuplu. Cu cât partenerii sunt mai mulțumiți și satisfăcuți de relațiile lor sexuale, cu atât este mai mare șansa ca cei doi să rămână împreună pentru foarte mult timp

 • legatura viata sexuala sport

  Ai remarcat vreodată că după ce faci câteva exerciţii fizice simţi că vrei să faci dragoste? Ceea ce se întâmplă este că hipotalamusul produce nişte substanţe care au acelaşi efect ca morfina. Şi, de fapt, sunt cam aceleaşi substanţe produse în timpul actului sexual.

 • au nevoie barbaţii timpul unei partide de sex

  Orice bărbat îndrăgostit lulea de iubita sa cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie şi de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine.

 • nefericită relaţia trebuie să faci nu te afecteze

  Nefericirea este cel mai simplu mod de a-ţi da seama dacă eşti captivă într-o relaţie "bolnăvicioasă". În timp ce majoritatea persoanelor se plânge că nu pot fi în compania partenerului de viaţă atât de mult pe cât şi-ar dori, tu nu ştii cum să faci ca să-l eviţi mai mult.