6 fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor

rihanna-lui-magazine-4.jpg

Fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor
Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor: şi Rihanna e pe această listă
Foto: Hepta

Marea majoritate a vedetelor fac tot ce este posibil să-şi ascundă cât mai bine secretele sexuale. Însă acestea de multe ori ies la iveală făcând deliciul publicului. Vă prezentăm cele mai cunoscute fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor.

Imaginaţia sexuală a vedetelor nu ţine cont de limite şi visează la partide de sex incendiare. Iată care sunt cele mai cunoscute fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor.

Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor: 1. Ricky Martin

ricky_martin_hepta_845559.jpg

Fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor
Ricky Martin: Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor sunt multe, dar el adoră urinarea pe partener
Foto: Hepta

Ricky Martin este unul dintre cei mai iubiţi artişti ai lumii, iar din primăvara anului 2010 a declarat că este homosexual. El a dezvăluit că are câteva fetişuri sexuale care ar putea fi scârboase pentru unele persoane, însă pentu el sunt excitante. Adoră să urineze pe partener în timpul partidelor de sex, iar acest lucru îl satisface pe deplin. Urinarea pe partener poate fi unul dintre acele fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor.

Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor: 2. Angelina jolie

angelina_jolie_spl915043_010.jpg

Fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor
Angelina Jolie: Sado-maso este unul dintre cele mai interesante fetişuri sexuale ale vedetelor
Foto: Hepta

Angelina Jolie este actriţă şi regizoare de film americană, iar viaţa ei este una dintre cele mai mediatizate. Zvonurile despre viaţa ei sexuală au circulat tot timpul şi încă mai circulă. De-a lungul timpului foşti parteneri de viaţă au făcut tot felul de declaraţii incendiare despre ce se întâmplă în intimitatea actriţei, cei place să facă sau ce o satisface sexual. Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor sunt multe, dar Angelina Jolie are unul cât se poate de interesant: adoră sado-masochismul.

Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor: 3. Eva Longoria

eva-longoria.jpg

Fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor
Eva Longoria: Legatul la mâini una dintre cele mai interesante fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor
Foto: Hepta

Eva Longoria este una dintre cele mai cunoscute actriţe americane. Despre viaţa ei sexuală nu se ştiu foarte multe, însă a recunoscut că are un fetiş. Actriţa a mărturisit că îi place să fie dominată în pat şi mai mult de atât, adoră să fie legată cu panglici de mătase de pat şi să se lase condusă pe culmile plăcerii de partenerul de viaţă.

Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor: 4. Nick Lachey

nick_lackey.jpg

Fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor
Nick Lachey: Are unul dintre cele mai interesante fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor
Foto: Hepta

Nick Lachey este fost membru al formaţiei „98 Degrees”, şi fostul soţ al cântăreţei Jessica Simpson. El a declarat într-o cunoscută revistă că are un fetiş sexual care îl excită la maximum. Adoră travesti-ul, iî place să poarte haine de femeie, iar în timpul relaţiei cu Jessica Simpson îi purta acesteia pantofii cu toc în special în timpul preludiului.

Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor: 5. Rihanna

rihanna_hepta_893176.jpg

Fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor
Rianna: Adoră sexul şi are unul dintre cele mai interesante fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor
Foto: Hepta

Rihanna este una dintre cele mai iubite cântăreţe, textieră şi dansatoare. Este cunoscută pentru sufletul ei neliniştit şi pentru viaţa ei destul de zbuciumată, inclusiv cea sexuală. A recunoscut că are un fetiş care o excită la maximum. Rihanna adoră femeile şi vrea să le vadă în ipostaze cât mai umilitoare la munca de jos, spălând podele. Această ipostază poate fi una dintre acele fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor.

Fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor: 6. Mihai Trăistariu

mihai_triastariu.jpg

Fetisuri sexuale ciudate ale vedetelor
Mihai Trestariu: Adoră să se pozeze şi are unul dintre acele fetişuri sexuale ciudate ale vedetelor
Foto: Click!

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Despre viaţa lui sexuală nu se ştiu foarte multe lucruri, însă acum câţiva ani a fost implicat într-un scandal cu tentă gay când un cântăreţ homosexual a declarat că a avut o relaţie cu el. Artistul ar avea un fetiş sexual, îi place să se pozeze dezbrăcat în faţa oglinzii şi să-şi arate „dotările”.

Loading...

Citește și

  • Viaţa sexuală după histerectomie

    Histerectomia este o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a uterului. Sunt situaţii în care odată cu uterul se îndepărtează şi ovarele şi trompele uterine, procedura fiind numită salpingo-ooforectomie. Iată cum este viaţa sexuală după histerectomie.

  • Ce substante contine sperma

    Este cunoscut faptul că nu doar actul sexual în sine are nenumărate beneficii, ci şi sperma. Iată ce substanţe conţine sperma şi care au efecte pozitive asupra sănătăţii tale fizice şi mentale.

  • Efectele negative ale masturbării

    Puţine sunt persoanele care nu au încercat măcar o singură dată să se masturbeze. De-a lungul timpului au apărut tot felul de teorii în ceea ce priveşte efectele negative ale masturbării, în special asupra bărbaţilor.