5 sfaturi care pot conferi energie nouă vieţii sexuale de cuplu

pi.jpg

sfaturi care pot conferi energie nouă vieţii sexuale de cuplu
Cele mai multe cupluri susţin că sexul este sau ar trebui să fie cea mai importantă parte a relaţiei de cuplu
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Pentru orice cuplu este foarte greu să păstreze o viaţă sexuală proaspătă şi incitantă ani de zile. Aceasta fiind o problemă care frământă cele mai multe persoane implicate în relaţii serioase. În articolul de mai jos, aflaţi ce trebuie să faceţi pentru a conferi energie nouă vieţii sexuale de cuplu.

Faceţi o prioritate din viaţa voastră sexuală

Cele mai multe cupluri susţin că sexul  este sau ar trebui să fie cea mai importantă parte a relaţiei de cuplu, însă în cele din urmă, la sfârşitul unei zile de muncă, dedică doar câteva minute acestei activităţi. Atunci când faci din viaţa ta sexuală o prioritate, ai grijă să ai suficient timp pentru ca tu şi partenerul tău să vă puteţi bucura de sex, oricât de obosiţi aţi fi.

Faceţi sex şi în altă parte decât în pat

Dacă intimitatea este o problemă atunci când luaţi iniţiativa să faceţi sex şi în altă parte decât în pat, puteţi să vă îndreptaţi spre bancheta din spate a maşinii sau spre un loc în natură, ascuns privirilor curioase.

Faceţi baie sau duş împreună

Nu trebuie neapărat să faceţi sex în baie, deşi acest lucru poate fi extrem de plăcut. Pur şi simplu îmbăiaţi-vă împreună. Acest lucru vă apropie, mai ales dacă vă obişnuiţi în acest timp să povestiţi ce vi s-a întâmplat în ziua respectivă.

Separaţi sexul de restul problemelor

Nicio relaţie nu este perfectă şi fără conflicte. Femeile, în general, tind să simtă că nu pot face sex cu partenerul dacă acesta le-a enervat în legătură cu ceva. Deşi nu e bine să ignori conflictele, nu lăsa micile enervări să stea în calea vieţii tale sexuale.

Profitaţi de întâmplările neprevăzute

Dacă spre exemplu, dintr-un motiv oarecare, vă treziţi amândoi muncind de acasă, folosiţi acest interval pentru a vă împrospăta ritualul sexual. Este incitant să faci dragoste în timpul zilei dacă obligaţiile familiale sau de muncă vă forţează să faceţi sex doar noaptea.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1