Un român face afacere din Pokemon Go! Metoda inedită prin care vrea să facă bani

pokemon_go.jpg

isteria Pokemon Go, riscuri Pokemon Go
Pokemon Go a devenit o senzație mondială

Marius, un tânăr din București, oferă printr-un anunț pe Olx.ro serviciul „Plimbă-ți Pokemonii cu Marius”. Doritorii pot apela la Marius pentru a le plimba Pokemonii din acele ouă misterioase, până când acestea se clocesc, tariful lui fiind de 10 lei pe km (negociabil). El mai precizează că serviciul se va putea extinde prin programul „Plimbă-ți Pokemonii cu Marius 2.0”, în care el îți poate duce Pokemonii la Gym pentru antrenament.

plimb_pokemoni.png

Un român vrea să plimbe pokemoni pentru bani

 

Tânărul își motivează decizia de a plimba Pokemoni pe bani astfel: „Recurg la această metodă extremă deoarece mi-am pierdut telefonul în urma festivalului Electric Castle și, deși are ecranul spart, un om foarte drag de acolo a ales să îi scoată cartela și să plece cu el acasă. Acum am nevoie de bani pentru unul nou”. 

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • pokemon aplicatie joc vanatoare bani

  Aplicaţia “Pokemon go” a devenit deja un fenomen global şi, deşi compania producătorare nu a publicat cifre oficiale, jocul face furori.

 • aplicatie pokemon stres miscare sanatate

  De când s-a lansat, adică de mai puțin de două săptămâni, un psiholog analizează dacă acest joc după care aleargă toată lumea aduce beneficii și la nivel mental. S-a descoperit că încurajează mișcarea, deci poate ajuta și la slăbit. Însă acum se caută proprietăți pozitive la nivel psihic.

 • pokemon go

  Jocul Pokemon Go a creat isterie în întreaga lume. Nu există zi în care să nu se creeze busculade pentru că mai multe persoane ies la vânătoare și își doresc să captureze cele mai rare exemplare. Au apărut deja persoane care s-au rănit grav din cauza neatenției și chiar accidente de mașină.

 • oana lis

  De râsu' plânsu'! Oana și Viorel Lis au fost nevoiți să-și scurteze vacanța la mare din cauză că fostul edil al Capitalei s-a lovit la cap. Oana a vrut să-și ducă soțul la Spitalul Floreasca și este foc și pară că Viorel a fost dezechilibrat de un bărbat care se juca Pokemon Go în timp ce era pe bicicletă, s-a împiedicat și s-a lovit.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5