Eurovision 2015: Voltaj în finală. Elena Cârstea: „Mă duc să-mi tai venele”

eurovision_2015_voltaj_elena_carstea.png

eurovision 2015 voltaj elena carstea
Eurovision 2015, Voltaj: Elena Cârstea a urmărit presația României
Foto: arhiva personală

Marți, 19 mai, la prima semifinală Eurovision 2015, Voltaj a obținut punctajul necesar pentru a califica România în finală. Cântăreața Elena Cârstea așteptat cu nerăbdare concursul și a urmărit prima semifinală, iar pe pagina ei personală de pe o rețea socială a făcut câteva declarații cu privire la participanți.

La Eurovision 2015, Voltaj a cântat în prima semifinală, iar Elena Cârstea a publicat un mesaj de încurajare pentru membrii trupei: „Aștept cu nerăbdare să văd semifinala Eurovision și, indiferent de rezultat, să le dorim succes băieților de la Voltaj. Voltaj, Până la capăt”, a spus ea pe pagina ei personală de Facebook. Aceasta le-a ținut pumnii băieților, dar a urmărit și restul participanților și a public comentarii cu privire la momentele lor de pe scenă.

„Mă duc să-mi tai venele în baie din cauza Finlandei”, a spus cântăreața despre prestația trupei Pertti Kurikan Nimipäivät, formată din patru membri, dintre care toți suferă de dizabilități mintale.

Nici prestația Macedoniei nu a mulțumit-o pe artistă. „Iar trebuie să mă duc în baie, Macedonia mă omoară”, a spus Elena câteva minute mai târziu.

Totuși, starea de spirit a artistei s-a îmbunătățit când a aflat că, la Eurovision 2015, Voltaj s-a calificat în finală. „Mă bucur pentru Voltaj, felicitări!”, a spus Elena pe pagina ei de Facebook. Aceasta s-a bucurat de succesul băieților de la prima semifinală și s-a declarat mulțumită: „Ce-a fost greu a trecut”. Voltaj urmează să cânte în a doua parte a finalei Eurovision 2015, sâmbătă, 23 mai, când băieții vor face tot posibilul pentru a plasa România cât mai sus în clasamentul concursului.

Eurovision 2015 - Mihai Trăistariu: „Voltaj a cântat fără greșeală”

Mihai Trăistariu, care a reprezentat România în 2006 la Eurovision, a urmărit și el prestația românilor la concursul de anul acesta. La Eurovision 2015, „Voltaj a cântat fără greșeală. Nu pot să zic că show-ul m-a dat pe spate, însă totul a fost curat. Evident, trebuie să mulţumim şi românilor din diaspora, care-şi fac datoria în fiecare an. M-am bucurat că au trecut mai departe!”, a spus artistul. Cât despre ceilalți participanți, Mihai nu a apreciat momentele de pe scenă ale Ungariei, Georgiei și Danemarcei.

Georgia: ce să zic? Cruela a trecut mai departe. Tot un urlet şi ea. În fine, are destule ţări vorbitoare de limba rusă care au votat-o. Că ruşii aşa fac - se susţin fără drept de apel”, a adăugat Mihai. În schimb, printre favoritele artistului au fost Suedia, Spania, Australia, Italia și Rusia, România nefiind prezentă printre ele.

Eurovision 2015 - Voltaj, cântec cu mesaj puternic. Cum s-au descurcat pe scenă

La Eurovision 2015, Voltaj a avut o prestație impecabilă, care le-a adus băieților calificarea în finală. Pe scenă, aceștia s-au descurcat de minune și nu au apărut dificultăți tehnice. În spatele lor au fost proiectate imagini din videoclip, în special cu Ionuț, băiețelul care a jucat rolul principal, și care a participat la deschiderea concursului, unde l-a ținut de mână pe Călin Goia în timp ce mergeau pe covorul roșu. Melodia „De La Capăt”/„All Over Again” a fost interpretată, la început, în limba română, iar de la jumătate a fost cântată în limba engleză, pentru ca publicul să o poată înțelege. Sfârșitul melodiei a venit cu mesajul „Don`t leave your children behind”/„Nu vă lăsați copiii în urmă”, rostit de Călin Goia.

 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Reprezentanții Armeniei
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Uzari and Maimuna, Belarus
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Elhaida Dani, Albania
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Voltaj, trupa care a reprezentat țara noastră
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Bojana Stamenov, Serbia
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Loic Nottet, Belgia
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Pertti Kurikan Nimipaeivaet, Finlanda
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Maria Elena Kyriakou, Grecia
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Nina Sublatti, Georgia
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Eduard Romanyuta, Republica Moldova
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Boggie, Ungaria
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Polina Gagarina, Russia
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Daniel Kajmakoski, Macedonia
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini andrei leonte x-factor voltaj
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Andrei Leonte este unul dintre textierii piesei în limba engleză cântată de Voltaj
  foto: arhiva personală
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - Andrei Leonte, fericit să îi susțină pe băieții de la Voltaj
  Foto: Arhivă personală
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - suporterii României sunt pe poziții
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - locul unde presa monitoriza totul
  Foto: Getty Images
 • Eurovision 2015 semifinala 1 in imagini
  Eurovision 2015, semifinala 1 in imagini - atmosfera din sală a fost incendiară
  Foto: Getty Images
 • Maximize

1/18

Eurovision 2015 - Toate informațiile despre concurs în secțiunea specială de pe Click.ro

 

Loading...

Citește și

 • eurovision 2015 romania finala voltaj

  După ce a trecut de semifinala din 19 mai, fericiți, artiștii și-au luat copiii de mână și i-au dus la celebrul parc de distracții Prater, din Viena. Învingătorii de la Eurovision 2015 România, după se s-au calificat în marea finală a concursului, care va avea loc în 23 mai, băieții de la Voltaj au dorit să aibă parte de câteva momente de relaxare totală.

 • eurovision 2015

  Eurovision 2015 este o ediție aniversară, concursul împlinind 60 de ani de existență. În acest timp au fost dărâmate o mulțime de recorduri pe care le trecem în revistă împreună. Până acum au participat peste 1.400 de cântece la această competiție.

 • eurovision 2015

  Regulamentul Eurovision 2015 permite 7 țări calificate direct în finală. Este o premieră deoarece niciodată în istoria concursului nu au fost calificate atât de multe țări direct în finală. Există și un motiv special pentru care a fost acceptată această situație, pe care vi-l dezvăluim pe parcursul acestui articol.

 • Marţi seara (19 mai) a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015 și semifinala 1. Pe scenă au urcat 16 participanți ai concursului, printre care s-a aflat și România. Dintre acestea s-au calificat doar zece, care vor reveni pe scenă în finala de sâmbătă (23 mai). Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, aşadar România s-a calificat în etapa următoare.

 • voltaj eurovision

  România poate răsufla ușurată. Călin Goia (39 de ani) a făcut o figură bună în prima semifinală de la Eurovision 2015. Solistul trupei Voltaj a fost foarte emoționat, ceea ce s-a simțit și în glas, dar a reușit să cânte piesa „De la capăt” la fel de bine ca la repetițiile finale, acolo unde au acordat note cei din juriul de specialitate.

 • eurovision 2015 voltaj

  Eurovision 2015, semifinala 1. Trupa Voltaj, reprezentanta României, va intra pe poziţia a 15-a în prima semifinală a Eurovision 2015, care va avea loc în această seară la Viena. 16 ţări vor participa în această seară, din care doar 10 vor merge mai departe în finala de sâmbătă (23 mai). Rămâneţi pe Click.ro pentru cele mai importante momente ale Eurovision 2015, semifinala 1. Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, iar România s-a calificat în finala de sâmbătă (23 mai).

 • adrian enache iuliana marciuc eurovision

  Adrian Enache (48 de ani) a călătorit marți (19 mai) spre Viena, alături de fiul său, David Mihnea Enache (9 ani). Interpretul va vedea de la fața locului prima semifinală a concursului Eurovision 2015, care se desfășoară la Viena.

 • Răzvan Schinteie

  Ne-a smuls o lacrimă cu povestea tristă pe care o spune în videoclipul piesei “De la capăt”, cu care Voltaj ne reprezintă anul acesta la Eurovision 2015. V-aţi întrebat cine este băieţelul cu ochi atât de trişti? Click! îţi spune, în premieră, povestea lui.

 • eurovision 2015

  Eurovision 2015 debutează în seara asta cu prima semifinală. Vedeți toate imaginile inedite din culise care nu s-au difuzat la TV. Urmărim tot ce postează concurenții pe site-urile de socializare și vă arătăm tot ce este mai interesant.

 • Satul Eurovision din Rathausplatz viena

  Odată cu ediția a 60-a a concursului Eurovision, toată Viena este numai o sărbătoare. În plus, organizatorii Eurovision 2015 au amenajat mai multe locuri în Capitala Austriei, de unde fanii competiției pot urmări în direct spectacolul, dacă nu au mai găsit bilete.

 • eurovision 2015 cele mai sexy concurente

  Am aruncat o privire printre cele mai sexy concurente de la Eurovision 2015 și chiar am avut ce vedea. Puteți să vă delectați și voi cu o galerie foto de excepție cu frumusețile care vor urca în acest an pe scena de la Viena. Cine știe, poate una dintre ele va fi chiar marea câștigătoare a competiției.

 • eurovision 2015 voltaj

  Participarea trupei Voltaj la Eurovision 2015 a fost analizată de un jurnalist de la publicația britanică „Mirror”. Acesta este critic cu românii și opinează că aceștia nu au șanse de calificare în finala de sâmbătă (23 mai).

 • eurovision 2015 semifinala 1 repetitii

  În această seară, 19 mai, va avea loc deschiderea concursului de muzică Eurovision, semifinala 1, unde Voltaj va interpreta melodia „De la capăt”. Aseară, 18 mai, a avut loc repetiția cu public, ultima înainte de semifinala 1.

 • Eurovision 2015 Semifinala 1 concurs

  Trupa Voltaj va cânta marți seară, 19 mai, pe scena Eurovision 2015, Semifinala 1, care are loc la Viena. Ceremonia de deschidere a celebrului concursul se difuzează în direct astăzi, de la ora 22.00, la TVR.

 • eurovision 2015 semifinala 1 repetetii melodii

  Marţi, 19 mai, începe concursul de muzică Eurovision 2015, semifinala 1. În această seară, începând cu ora 22:00, va avea loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015. Pe scenă vor urca primii 16 participanți ai concursului, printre care se află și România.

 • eurovision 2015 semifinala 1

  Eurovision 2015, semifinala 1, este transmisă în direct la TVR 1, marţi seară (19 mai), începând cu ora 22.00 (ora României). Juriul de specialitate a ales deja piesele favorite, însă nimic nu e stabilit definitiv pentru finală. Urmează votul publicului, prin apel telefonic sau sms.

 • voltaj eurovision

  Trupa Voltaj reprezintă România la Eurovision 2015. Primul hop este marţi (19 mai), când se desfăşoară semifinala 1, de la ora 22.00, în direct la TVR 1. Click! îţi spune tot ce nu ştiai despre Călin Goia şi colegii săi.