Soțul Margaretei Pâslaru s-a spânzurat? Fiica ei a orbit? Cum răspunde artista

Anii de comunism au născut legende grele. Printre victime s-a numărat și îndrăgita interpretă Margareta Pâslaru.

CLIIMA20131209_0149_1.jpg

Margareta Paslaru

Despre Margareta Pâslaru și familia ei au circulat două povești pe cât de șocante, pe atât de mediatizate în perioada comunistă. Prima dintre ele face referire la soțul artistei, Gheorghe Sencovici, cum că s-ar fi spânzurat în podul casei.

Margareta si fiica sa, Ana Maria

CLIIMA20131209_0150_1.jpg

Margareta Paslaru

Cea de a doua se referă la fiica interpretei, Ana Maria. Istorioara a circulat în toată țara, din gură în gură, pe vremea "împușcatului" și a stârnit, după cum era de așteptat, foarte multe comentarii. Se spunea că Margareta Pâslaru și-ar fi dorit ca fata ei să îi moștenească culoarea ochilor.

CLIIMA20131209_0152_1.jpg

Margareta Paslaru

Dezamăgită că Ana Maria s-a născut cu altă culoare a ochilor, alta decât cea albastră, interpreta a dorit ca fiica ei să facă o operație, în urma căreia a rămas oarbă. Unii spun că cele două povești, pe cât de șocante, pe atât de aberante, au fost născocite de securitate, întrucât artista se pregătea să plece din țară.

CLIIMA20131209_0153_1.jpg

Margareta Paslaru

De altfel, se tot vorbea de faptul că Margareta nu primea viză pentru a pleca din țară. Totuși, în anul 1983, ea și-a urmat soțul peste Ocean, unde avea să se stabilească definitiv.

Margaretei nu i-a făcut plăcere niciodată să vorbească despre acest subiect, însă a confirmat că a auzit și ea balivernele care s-au născocit despre ea și familia sa, în regimul Ceaușescu.

CLIIMA20131209_0154_1.jpg

Margareta Paslaru

Astăzi, fiica artistei, Ana Maria este și ea mamă a doi copii, Luca și Juan. Ana Maria a devenit consultant de strategie, lucrând pentru diferite corporații și firme. Deține o diplomă de master de la Wharton Business School - University of Pennsylvania (SUA).

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1