Silviu Biriş: «Colegii îmi spuneau Pinocchio, femeile au fost atrase de nasul meu»

CLIIMA20140607_0050_1.gif

Actorul Silviu Biriş era poreclit Pinocchio în copilăie din cauza nasului său proeminent

Peisajul monden este plin de cântăreţe, actori, prezentatori, care au nasul mare. Chinezii consideră această particularitate ca fiind un semn al bogăţiei şi al norocului, iar Andreea Tonciu, Silviu Biriş sau Giulia Anghelescu sunt doar câteva dintre vedetele care demonstrează acest lucru.

Nasul mare! Unii îl consideră un defect, alţii un farmec aparte. În timp ce mai multe persoane publice au recurs la operaţii estetice pentru a-l micşora, altele au considerat că le poartă noroc şi au ajuns chiar să fie făloşi cu acest detaliu. Pe lista celor care se văd frumoşi în oglindă se află şi actorul Silviu Biriş (40 de ani). "Până la vârsta de 16 ani nu am conştientizat foarte tare că este un defect, existau răutăţi din partea colegilor, îmi amintesc că-mi spuneau Pinocchio. Eu am o deviaţie de sept pe care, după unii medici, ar trebui s-o rezolv, după alţii, s-o las aşa. Nu m-am gândit să-l operez şi de frică, recunosc, dar şi pentru că l-am privit ca pe o calitate. Am suferit la un moment dat o intervenţie, iar medicul m-a întrebat "dacă tot te anesteziez, nu-ţi fac şi nasul?", şi i-am spus nu", a declarat, amuzat, Silviu Biriş, pentru Click!

A avut succes şi la capitolul amor, dar şi în profesia de actor. "Năsoşii au un farmec nebun. Femeile au fost mereu atrase de profilul meu, iar regizorii m-au distribuit în spectacole sau filme. Florin Zamfirescu mi-a spus la o repetiţie «tu, cu nasul ăsta, o să faci bani mulţi», iar soţia mea mi-a mărturisit după un an de căsnicie că nu şi-a dat seama că am nasul atât de mare. Atât de îndrăgostită a fost de mine!", ne-a mai spus Biriş. A fost ales să-l interpreteze pe regele Macedoniei pentru că avea un profil asemănător. "Unul dintre rolurile care mi-au adus confirmarea nasului meu a fost un documentar pentru postul german ZDF, unde l-am interpretat pe Alexandru cel Mare. Anumite televiziuni mi-au spus să-l acopăr, machieuzele se pricep la asta. La un moment dat am lucrat cu o televiziune, am făcut o şedinţă foto şi mi-au aranjat nasul în Photoshop (n.r. - program prin care se editează imaginile). Rezultatul a fost oribil", a spus Biriş.

Vasile Muraru a fost complexat în adolescenţă

Din categoria năsoşilor cu farmec nu putea lipsi actorul Vasile Muraru (57 de ani), un fel de Barbra Streisand la masculin. Juratul de la "Next Star" a fost complexat în adolescenţă din cauza mărimii nasului, mai ales când avea de a face cu fetele, însă ulterior şi-a transformat acest defect în calitate. În meseria lui, de-a lungul celor 30 de ani de carieră, rolurile au prins contur şi au fost legendare datorită nasului care ieşea din decor. 

CLIIMA20140607_0051_1.gif

Vasile Muraru a fost complexat în adolescenţă


Andreea Tonciu, poreclită «năsoasa», «rechin» şi «bârnă»

Ani întregi, în şcoala generală, la liceu, Andreea Tonciu (28 de ani) a avut de-a face cu răutatea colegilor care au poreclit-o «Năsoasa». Mai apoi, când a apărut la televizor şi a devenit vedetă, s-a lovit şi mai mult de glumele nesărate ale colegilor, "rechin" sau "Bârnă" fiind doar câteva dintre apelative folosite la adresa ei.  Cu toate acestea, bruneta nu s-ar opera. "Iubitul meu, Nicolae Mitea, mă place cu nasul mare, nu mă intreresează părerea celor din jur. Mi s-a propus de mai multe ori să mă operez gratis, dar nu vreau", ne-a spus ea.

CLIIMA20140607_0052_1.gif

Andreea Tonciu, poreclită «năsoasa», «rechin» şi «bârnă»


Giulia Anghelescu, mândră de nasul ei

A cunoscut succesul în adolescenţă, când a debutat în trupa Candy. Giulia Anghelescu (29 de ani) este şi ea una dintre artistele care a înţeles că succesul şi gloria nu ţi le aduc un nas modificat, aşa că nu a trecut pe la medicul estetician pentru a apela la bisturiu. De doi ani este căsătorită cu Vlad Huidu şi este mămica unei fetiţe, Antonia Sabina, aşa că după ce s-a realizat şi în plan personal, frumoasa artistă nu ar avea pentru cine să-şi schimbe alura.

CLIIMA20140607_0053_1.gif

Giulia Anghelescu, mândră de nasul ei