Motivul pentru care Monica era numită «Scorpia de la Izvorani»

CLIIMA20100604_0134_1.jpg

Monica Columbeanu

În timpul celor cinci ani de căsnicie cu Irinel Columeanu, Monica Gabor s-a ales cu renumele de "Scorpia de la Izvorani".

Deşi în jurul acestei porecle a planat mereu un oarecare mister, Irinel Columbeanu a dezvăluit astăzi unul dintre motivele pentru care fosta lui soţie era numită aşa.

«Nu pot să o vorbesc de rău, e mama fiicei mele. Acest nume i-a venit probabil de la angajaţi şi apoi de la presă", a spus Iri în emisiunea Acces Direct de la Antena 1.

Întrebat dacă angajaţii i se plângeau de comportamentul Monicăi faţă de ei, Irinel a răspuns ferm. «Cum să nu sesizez, când veneau oamenii săracii la mine şi se plângeau şi voiau să plece. Le spuneam că le mai dau 100 la salariu. Îmi spuneau: "Puteţi să îmi daţi şi 10.000 de euro pe lună. Nu mai putea să stăm"»a mărturisit milionarul de la Izvorani.

Unul dintre motivele pentru care Moni era nemulţumită de angajaţii ei era legat de faptul că aceştia nu îi aduceau o pereche de papuci de casă atunci când ea ieşea din maşină. Pentru că umbla mereu cu tocuri foarte înalte, fosta doamnă Columbeanu
suferea de dureri de picioare, iar angajaţii de la Izvorani erau nevoiţi
să îi facă mereu pe plac. În caz contrar, ea le scădea din salariu 10%.

«Trebuia să vină cu nişte papucei şi dacă nu venea (n.r angajatul), ea ieşea din Rolls Royce, trântea uşa şi doar întorcea capul peste umăr şi spunea "10 la suta". Ce puteam să ii spun? Nu te mai băga, esti nebună?», a spus Irinel, referindu-se la penalizarile pe care Moni le aplica angajaţilor de la Izvorani.