Monica Iagăr, după trei ani de la despărţirea dureroasă de Cosmin Cernat: «Am depăşit etapa plânsului după un bărbat»

CLIIMA20121219_0121_1.jpg

Monica Iagăr şi Cosmin Cernat au format mulţi ani un cuplu de invidiat. (Arhiva Click!)

La cei 39 de ani, Monica Iagăr arată bestial, iar faptul că a făcut sport din greu la viaţa ei se vede de la o poştă. Înaltă, suplă şi tonifiată, fosta nevastă a lui Cosmin Cernat, de care s-a despărţit în 2009, e o femeie frumoasă.

Monica a fost prezentă, miercuri, la un eveniment oraganizat la salonul Shades Beauty Lounge (Str. Lisabona nr. 11), unde a vorbit despre faptul că nu prea obişnuieşte să se machieze, din lipsă de timp.

Probabil şi faptul că nu şi-a încărcat tenul de-a lungul vieţii cu tot felul de produse cosmetice a fost un avantaj, atleta reuşind să aibă un ten catifelat şi proaspăt.

„Toată viaţa mea s-a împărţit între sport, familie şi carieră. Când eram foarte tânără, nu mă machiam, pentru că nu avea sens, transpiram din greu la antrenamente. Şi când era să mai gândim la machiaj, când noi nu aveam timp deloc? Acum, la 39 de ani, sigur că mă mai machiez, din când în când, dar din fericire am un job care nu mă obligă să fiu tot timpul machiată. Dar decât să pierd timpul cu machiajul, prefer să-l petrec cu fetiţele mele, Maya şi Ayana. Mă simt o femeie puternică, nu mai plâng după bărbaţi, am depăşit etapa aceea", a declarat Monica Iagăr.

CLIIMA20121219_0122_1.jpg

Monica Iagăr şi Cosmin Cernat au format mulţi ani un cuplu de invidiat. (Arhiva Click!)