Marinela Avădani se iubeşte cu un milionar mai tânăr decât ea!

A dispărut din peisajul monden de mai bine de doi ani, însă în tot acest timp nu a stat degeaba. Marinela Avădani s-a combinat cu un băiat plin de bani. 

După mai multe relaţii eşuate, Marinela Avădani trăieşte adevărata dragoste. De ceva timp bruneta se iubeşte cu un băiat mai mic cu doi ani decât ea, pe nume Eduard Kovacs (34 de ani), şi se pare că au planuri mari împreună. Poveste lor de amor a început clasic, căci prieteni comuni le-au făcut cunoştinţă. "Ne-am cunoscut pe 5 februarie, în 2011, prin intermediul unor amici. Am ieşit în oraş, apo în club, şi de-atunci am rămas împreună. De doi ani, în fiecare lună pe data de 5 noi sărbătorim şi sper să facem asta mult timp de-acum încolo", ne-a spus Marinela.

Zoom
Edy şi Marinela

Focoasa bruneta s-a orientat bine, căci, în ciuda faptului că este destul de tânăr, băiatul este plin de bani. Părinţii lui Eduard sunt proprietarii mai multor restaurante din Oradea, Bucureşti şi Eforie Nord. În Capitală familia Kovacs deţine un complex de lux "Caredy Luxury Ballroom", iar la mare se ocupă de un restaurant cu autoservire. Chiar dacă părinţii lui sunt unii dintre cei mai bogaţi orădeni, iubitul Marinelei este un băiat modest în cercul de prieteni, căruia nu-i place să-şi expună averea.