Mara Bănică a ajuns pe masa de operaţie. Vezi ce a păţit jurnalista!

Citeste tot despre: 

Ca să scape de un complex mai vechi, Mara Bănică s-a lăsat pe mână chirurgilor plasticieni. Jurnalista şi-a făcut, joi, rinoplastie la o clinică din Capitală. La trei ore de la operaţie, ziarista s-a ridicat fără probleme din pat, iar în acceaşi zi a fost şi externată.

Mara Bănică se poate lăuda cu trăsături fizice, aşa cum şi le dorea de mult timp. Deşi a luat în calcul mai demult varianta rinoplastiei, Marei îi lipsea doar curajul de a face pasul decisiv. Joi dimineaţă, însă, după o serie de analize şi investigaţii medicale, jurnalista şi-a operat nasul la o clinică din Bucureşti şi este deja încântată de primele rezultate.

"Operaţia a durat trei ore. La scurt timp, am văzut într-o fotografie cum arată noul meu nas şi sunt foarte mulţumită de rezultat. Nu am vrut un nas cârn, dar un pic mai scurt. Acum pot să-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oală, pentru că încape!

Abia săptămâna viitoare, când îmi scot bandajele, o să-mi dau seama exact cum arăt de fapt cu micile ajustări. Acum am toată faţa umflată şi vânătă", ne-a spus Mara Bănică.

Jurnalista s-a operat la clinica plasticianului Sorin Tătulescu, iar intervenţia chirurgicală a costat 1800 de euro.