Mădălin Ionescu îşi lasă nevasta pentru fosta asistentă?

În timp ce Mădălin Ionescu neagă orice relaţie intimă cu asistenta sa, Cristina Şişcanu, dezvăluirile vin de unde se aştepta mai puţin. De la omul de afaceri George Papari, iubitul focoasei moldovence.

"Am fost trădat de două ori: de un prieten şi de iubită", a spus el pentru Click!

Pe culoarele Antenei 1 se bârfea de mai mult timp că realizatorul Mădălin Ionescu are o relaţie intimă cu asistenta sa, frumuşica Cristina Şişcanu, dar cei doi au negat tot timpul. "Suntem doar prieteni", au spus ei.

Iată că, luni, chiar în emisiunea pe care o realizează, "Acces direct", Mădălin Ionescu a anunţat că s-a separat de două luni de soţia sa "din prea multă iubire", dar nu a oferit nici o explicaţie. Mihaela Ionescu a părăsit locuinţa împreună cu Filip, băiatul de 7 ani, iar fetiţa lor Ştefania, de 13 ani, a rămas cu tatăl.

La rândul său, Cristina Şişcanu (25 de ani) e iubita omului de afaceri George Papari, de trei ani. Cele două cupluri petreceau mult timp împreună.

"Am fost la petreceri, am făcut concedii împreună, spuneam că sunt prietenii mei, Mădălin şi Mihaela, iar pe Cristina am iubit-o şi a locuit la mine, la vila din Pipera, doi ani. După ce am văzut nişte mesaje între cei doi, întâmplări şi alte semne, acum un an mi-am dat seama că sunt trădat. Ce a aflat acum toată lumea nu este o surpriză pentru mine, ştiam de un an. Din respect pentru copiii lui şi pentru Mihaela, o doamnă care s-a sacrificat pentru ca Mădălin să îşi facă o carieră, nu am spus nimic. Mihaela a renunţat la tot - la studii, la o profesie - pentru a creşte copiii. Totuşi, când lucrurile deveniseră evidente, am întrebat-o pe Cristina. Mi-a spus că, într-adevăr, ea şi Mădălin au sentimente reciproce puternice, dar se iubesc doar platonic. Le urez numai de bine! Ei îi doresc să devină o a doua Andreea Marin, aşa cum îşi doreşte, iar lui... să facă ce vrea. Din toată această afacere, eu sunt cel mai câştigat: am scăpat de doi trădători!", ne-a povestit George Papari.

Mădălin nu neagă o legătură cu Cristina Şişcanu

Realizatorul emisiunii "Acces direct" de la Antena 1 nu a negat că ar avea, în prezent, o relaţie cu Cristina Şişcanu:

"Eu, din punctul de vedere al conştiinţei, sunt împăcat. De soţia mea m-am despărţit acum două luni. Motivul real poate nu îl va afla nimeni, niciodată. Deşi, va veni un moment, cât de curând, în care voi declara ceva ce va demonstra că lucrurile sunt în favoarea mea".

Vedeta Antena 1 a ţinut să demonstreze fidelitatea sa faţă de Mihaela spunând că altfel aceasta nu ar fi acceptat să-şi lase fata în grija lui:

"Ce mamă şi-ar fi lăsat vreodată copilul în grija unui bărbat care o înşală?". În ceea ce priveşte afirmaţiile fostului iubit al Cristinei, George Papari, Mădălin completează: "Nu mă interesează ce spune el. Ei sunt încă împreună". (Anca Bejan)

Citeşte şi:

Mădălin Ionescu s-a separat de soţie: «Din prea multă iubire» - VIDEO

Mădălin Ionescu, amendat de Antenă

Mădălin Ionescu a rămas din nou fără oglinzi la maşină

Şişcanu şi Meme, sexy-reporteri pentru Mădălin Ionescu

Mădălin a ţinut dietă şi în vacanţă

Asistenta lui Mădălin Ionescu, supersâni la vedere!

Şişcanu, dată afară de la Antena 1

Cristina Şişcanu a intrat în presă în 2006 ca reporter, iar de anul trecut s-a angajat ca asistentă a lui Mădălin Ionescu. De două săptămâni a fost dată afară de la Antena 1.

De trei ani este iubita omului de afaceri George Papari. Însă, numele ei a mai fost asociat cu alţi bărbaţi renumiţi: Elan Schwartzenberg, Codin Maticiuc şi Voicu Pânzar.

Mădălin este căsătorit de 13 ani cu Mihaela, cu care are doi copii

CLIIMA20100427_0123_1.jpg

Mădălin este căsătorit de 13 ani cu Mihaela, cu care are doi copii

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1