Mădălin Ionescu: «Fac sex cu Şişcanu 4 ore pe noapte»

Citeste tot despre: 

Mădălin Ionescu este îndrăgostit lulea de Cristina Şişcanu, de­spre care a recunoscut că degajă un erotism vulcanic. Într-o discuţie aprinsă cu Botezatu, Mădălin a scăpat porumbelul pe gură, susţinând că ei fac amor nebun, noapte de noapte, „fără număr". Cei doi nu se abţin nici în public, sărutându-se ca doi liceeni.

Iritat la culme de tupeul lui Cătălin Botezatu, care i-a cerut să i-o împrumute o noapte pe Cristina Şişcanu (26 de ani), Mădălin (40 de ani) a luat foc: „Dacă tot faci afirmaţii de genul ăsta, pot şi eu să dau din casă. Ce să facă Şişcanu o noapte cu tine? Să se uite la tine şi la Pit (n.r. Petre Condrat, şoferul lui Cătălin)? Eu recunosc că am obişnuit-o prost pe Cristina, cu câte 4-6 ore pe noapte, fără pauză", s-a dat cocoş, în direct, prezentatorul emisiunii „Drept la ţintă" (Kanal D).

Mădălin şi Cristina se consideră suflete-pereche, motiv pentru care fiecare dintre ei a renunţat la fostele relaţii. Mădălin a considerat că este momentul să iasă dintr-o căsnicie care funcţiona doar de dragul celor doi copii ai lor, astfel că în urmă cu câteva luni a depus actele de divorţ.

La rândul ei, şi Cristina a pus capăt unei relaţii expirate, de patru ani, cu omul de afaceri George Papari. Gestul lor avea să-i coste chiar locul de muncă, cei doi fiind concediaţi de la emisiunea "Acces direct", de la Antena 1, la scurt timp după ce şi-au făcut publică relaţia.

Mădălin şi Cristina nu-şi ascund sentimentele nici măcar în public, fiind surprinşi adesea în ipostaze tandre. Mădălin a recunoscut că se simte atras nebuneşte de iubita lui: „Cristina m-a trezit la viaţă. Înainte să îi mărturisesc ce simt, nu prea mai credeam în binefacerile iubirii. M-a cucerit prin inteligenţă, maturitate, frumuseţe, imensele rezerve de afecţiune şi prin erotismul ei vulcanic!", a declarat el, în revista Star.

Şi l-a pus pe Bote în cap!

Mădălin Ionescu şi Cătălin Botezatu sunt la cuţite, după ce a fost difuzat, la Kanal D, un filmuleţ cu designerul şi cu şoferul acestuia, Petre Condrat, din care reieşea faptul că cei doi ar fi dormit împreună. Iritat de insinuările că ar fi gay, Cătălin Botezatu s-a luat de ce are Mădălin mai drag: Cristina. I-a trimis vorbă că i-o cere pentru o noapte, ca să demonstreze cât este el de bărbat.

«Ne iubim toată ziua şi toată noaptea!»

Cristina şi Mădălin sunt, de două luni, în centrul atenţiei, la evenimentele mondene. Orice apariţie a lor este una cu încărcătură erotică, fiindcă nu se pot abţine de la săruturi şi mângâieri: „Cristina a şocat când a spus că ne iubim în fiecare noapte, dar nu a spus şi că ne iubim în fiecare zi. Şi ca să-i enervez pe cei deranjaţi de relaţia noastră, le spun că am rămas la acelaşi stadiu!", a povestit el, pentru revista OK! La petrecerea de pe data de 18 octombrie, când Mădălin a sărbătorit noua emisiune de la Kanal D, el nu a avut stare până când nu i-a sosit iubita, cu avionul, de la Timişoara. Întâlnirea lor s-a lăsat, ca de obicei, cu un sărut pătimaş.


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1