Laurette: «Îmi pun silicoane de juma’ de kil»

CLIIMA20120523_0085_1.jpg

Mulatra şi-a pus primele implanturi cu silicon în noiembrie 2010
Citeste tot despre: 

Şi-a pus silicoane înainte de a deveni mămică şi acum regretă. După ce a adus-o pe lume pe micuţa Serena Luce Marie, din cauza alăptatului, sânii mulatrei Laurette s-au "veştejit" şi necesită o remodelare. Fotomodelul a fost consultat de medicul Nicoletei Luciu şi s-a decis să-şi pună implanturi aproape la fel de mari ca ale focoasei brunete.

Laurette a anunţat că-şi pune silicoane noi şi, se pare, nu vrea să mai amâne mult momentul. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe mulatră chiar la KaLil Aesthetic, clinica renumitului medic Kasem Abu Bakr, din zona Dorobanţi din Capitală.

Laurette se consultă cu mai mulţi medici esteticieni în vederea noilor "achiziţii", însă ar vrea ca intervenţia chirurgicală să o facă la doctoral Kasem, cel care i-a remodelat sânii şi Nicoletei Luciu, după naşterea tripleţilor.

Laurette a fost la clinică pentru control


Înainte de sarcină, mulatra avea silicoane de 410 mililitri la fiecare sân. Acum, însă, vrea un bust mult mai mare. "Mi-a pus silicoane înainte să rămân însărcinată şi îmi pare rău, dar acum nu mai am ce face decât să îmi repar sânii. Sunt lăsaţi. Cer părerea mai multor doctori, am fost şi la medicul Kasem. Aş vrea să-mi pun de 500 de mililitri pentru fiecare sân", ne-a declarat Laurette.

Managerul clinicii medicului esthetician Kasem ne-a confirmat că Laurette a fost la consultaţie: "Într-a­­­­­­­­­­devăr, a fost să discute cu doctorul Kasem. Acesta a observat că sânii ei au suferit o transformare şi acest lucru s-a produs din cauza alăptării. Are voie să facă operaţia cu implanturi de silicon pentru că au trecut şase luni de la naştere".

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1