FOTO Laura Cosoi, răsfăţ fără margini în vacanţă în Singapore

CLIIMA20140530_0031_1.jpg

Laura Cosoi a vizitat mare parte din capitalele Asiei (foto lauracosoi.ro)
Citeste tot despre: 

Vedeta a plecat pentru câteva zile în vacanţă în Singapore. După Thailanda, Bangkok, Hong-Kong, Manila şi Hanoi, laura a vizitat şi cel mai mic stat din Asia de Sud-Est.

Laura Cosoi a postat pe blogul său lauracosoi.ro fotografii şi impresii din vizita acesteia în Singapore. Perioada în care a ales să meargă acolo coincide cu Anul Nou, Anul Calului, iar oraşul este pregătit pentru acest eveniment. Fotografiile sunt minunate şi ne fac să ne dorim să ajungem acolo.


"Singapore este un oras deosebit, iar daca ajungi in Asia ar fi bine sa fie pe lista ta. In fiecare zi am descoperit lucruri noi, de la cartierele multicolore, populatia adunata de peste tot din lume, pana la strazile perfect organizate, barurile si restaurantele de pe marginea drumului, gradina botanica cu expozitia de orhidee, unele dintre cele mai frumoase vazute vreodata (urmeaza imagini!), insula Sentosa (destinata exclusiv distractiei atat pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici) si multe, multe alte obiective turistice senzationale", a scris Laura pe blog. 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1