FOTO Îţi mai aminteşti de Adriela, partenera lui Smiley de la «Dansez»? Ce mai face şi cum mai arată

CLIIMA20140606_0179_1.jpg

Adriela şi Smiley

Adriela Morar, bruneta care a cucerit întreaga audienţă „Dansez pentru tine" cu frumuseţea ei naturală, îşi continuă viaţa departe de televiziune. În prezent, fost parteneră a lui Smiley lucrează la o renumită sală de sport din Capitală.

La 7 ani de la participarea în competiţia visurilor, Adriela Morar este neschimbată. Frumoasa brunetă a renunţat la oraşul natal, Cluj-Napoca, şi s-a mutat în Bucureşti. De 3 ani, ea lucrează ca antrenor la o renumită sală de sport.


Se pare că pe lângă muncă, fosta concurentă „Dansez pentru tine" îşi face timp şi pentru distracţie. Adriela a început deja să-şi facă planuri pentru vacanţă, pe care vrea să şi-o petreacă în Italia, pe un iacht.

Se pare că bruneta arată la fel de bine ca atunci când făcea furori pe ringul de dans şi nu se teme să-şi expună trupul perfect în costum de baie chiar şi atunci când se plimbă cu scuterul.

Absolventă a Facultăţii de Teatru şi Televiziune din Cluj, Adriela demonstrează cu fiecare ocazie că este pasionată de tot ceea ce înseamnă camere de fotografiat, de filmat, ba mai mult decat atât, se simte în largul ei şi încearcă să transforme totul în distracţie, dar la final totul să aibă un rezultat foarte bun.


În, 2006, alături de Laura Cosoi, fosta iubită a lui Smiley, Adriela a făcut un show erotic de zile mari. Cele două au dovedit cât de plin de senzualitate poate fi dansul între două femei.

CLIIMA20101113_0202_1.jpg

Laura Cosoi şi Adriela Morar


 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1