FOTO EXCLUSIV Unde a dispărut diva sexy de altădată? Daniela Nane, de nerecunoscut

CLIIMA20140611_0042_1.jpg

Daniela Nane (arhiva Click)

A fost aleasă Miss România în 1991, iar frumuseţea ei i-a vrăjit pe mulţi. Înaltă, trasă prin inel, cu ochii verzi, Daniela Nane nu a avut niciodată nevoie de artificii pentru a fi extrem de sexy şi a tăia respiraţia celor din preajma ei.

Anii au trecut, iar actriţa de 43 de ani a ajuns de nerecunoscut. Invitată la aniversarea a 100 de ediţii Tango, Daniela a părut a fi altă persoană. Într-o pereche de pantaloni nergi, mulaţi şi o bluză lungă, menită să ascundă kilogramele în plus, e clar că şatena s-a împlinit în ultimii ani.

CLIIMA20140611_0038_1.jpg

Daniela Nane (foto: Roberto Sălceanu)

Locul divei sexy, care se săruta în pictorial fierbinţi cu Mihaela Rădulescu, a fost luat de o femeie normală, care se mai abate de la diete şi se înfruptă din bunătăţi interzise.

CLIIMA20140611_0039_1.jpg

Daniela Nane (foto: Roberto Sălceanu)

Însă nu şi-a pierdut farmecul şi buna dispoziţie: Daniela a fost mereu cu zâmbetul pe buze la evenimentul care a avut loc marţi seara în Bucureşti şi s-a simţit excelent în compania celorlalţi invitaţi, printre care Iuliana Marciuc şi Lavinia Pintea.

CLIIMA20140611_0040_1.jpg

Daniela Nane (foto: Roberto Sălceanu)

Întrebată dacă ar apela la operaţii estetice,Daniela a recunoscut că se simte bine în pielea sa şi se bazează doar pe tratamente naturiste.

"În fiecare dimineaţă îmi hidratez tenul folosind produse naturiste.
Mă simt bine în pielea mea, de aceea vreau să îmbătrânesc frumos
", a declarat Daniela Nane.

CLIIMA20140611_0044_1.jpg

Daniela Nane (arhiva Click)

În plus, actriţa a recunoscut că frumuseţea i-a adus mari beneficii de-a lungul
vieţii, mai ales că susţine că nu a avut niciodată nevoie de retuşuri pentru a-şi spori gradul de gingăşie.

"La
mine n-a fost niciodată nevoie de artificii, de farduri puternice sau ţinute sofisticate. Eram aşa de inaltă şi frumoasă, încât nu trebuia
decât să-mi hidratez pielea, să-mi prind părul lung şi să îmbrac o rochie simplă şi se făcea linişte când intram undeva",
  a povestit Daniela în urmă cu câţiva ani.