FOTO EXCLUSIV Matteo şi Rodica Miron, primele poze împreună

Citeste tot despre: 

Sunt tineri, celebri şi se află la începutul unei relaţii de dragoste. Surprinşi de fotoreporterii Click! în tandreţuri, Matteo şi Rodica Miron, asistenta lui Mihai Morar, au dat cărţile pe faţă. Ei au recunoscut că de puţin timp formează un cuplu, dar încă nu se grăbesc să se mute împreună.

Fiecare dintre ei îl ştia pe celălalt de la televizor, dar nu se cunoşteau personal. Asta până într-o seară de la începutul verii, când Matteo şi Rodica Miron, asistenta lui Mihai Morar, s-au întâlnit într-un club. Au purtat o conversaţie banală, dar a fost suficient să-şi dea seama că se simt atraşi unul de celălalt. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a început atunci, ci un pic mai târziu, când s-au regăsit în platoul emisiunii „Răi, da' buni" de la Antena 2, la care Matteo a fost invitat să cânte, iar ea l-a întâmpinat cu un zâmbet cuceritor de asistentă tv.

Cei doi amorezi merg îmbrăţişaţi prin Centrul Vechi

Rodica şi Matteo se sărută pătimaş în mijlocul străzii

Au început să se întâlnească, iar de câteva săptămâni formează un cuplu. Deşi vor să-şi trăiască relaţia cât mai discret, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în ipostaze tandre, care nu lasă loc la interpretări. Recent, Matteo şi Rodica au fost fotografiaţi în Centrul Vechi mergând îmbrăţişaţi şi purtându-se foarte tandru unul cu celălalt.

Prins în fapt, Matteo a recunoscut în premieră că se iubeşte cu Rodica. El şi-a asumat relaţia cu asistenta lui Mihai Morar în stilul său caracteristic, plin de umor. „Cum ne-am cunoscut? Era înghesuială în club şi soarta a făcut să ne apropiem. Ne-am regăsit apoi în platoul de la «Răi, da' buni». Între noi a existat nu doar chimie, ci şi fizică, şi puţină geometrie", a glumit artistul.

Chiar dacă proaspăta lor relaţie decurge firesc şi lucrurile merg foarte bine între ei, deocamdată Matteo şi Rodica au mărturisit că nu intenţionează să se mute împreună.

Click!spune

Până acum, Rodica Miron s-a iubit cu doi băieţi de oraş. Primul dintre ei este tânărul afacerist Robert Constantin. După Robert, asistenta tv a avut o relaţie de patru luni cu Dan Petrache, fiul cunoscutului milionar Adrian Petrache.

Matteo a bifat o relaţie de lungă durată cu solista Delia Matache. Cei doi au fost împreună timp de doi ani şi s-au despărţit în 2008. După Matteo, cântăreaţa l-a cunoscut pe actualul ei soţ, Răzvan Munteanu.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1