EXCLUSIV Uite din ce trăiesc acum băieţii din trupa SIMPLU!

Trupa SIMPLU.jpg

Trupa SIMPLU
Trupa SIMPLU
Foto: HaHaHa Production

Trupa Simplu a băgat tinerii în delir mereu. Însă, din 2011, fiecare membru şi-a început o carieră pe cont propriu. În afară de Smiley şi de CRBL, i-am pierdut din vizor pe Taz, Piticu', Francezu', respectiv Omu' Negru, însă aceştia nu au stat degeaba.

Noi am aflat cu ce se ocupă şi din ce mai scot bani. I-am căutat, ne-au povestit ce au mai făcut şi ne-au dat o veste care va arunca în aer showbiz-ul românesc.

"Ne-am gândit că este cazul ca în vara asta să lansăm o nouă piesă marca Simplu. Cu toţii am convenit că Smiley trebuie să îşi facă timp pentru asta. Am rămas uluiți la concertul cu Smiley, de pe 1 martie (Sala Palatului n.r.), după ce am ridicat publicul în picioare, de parcă nu am fi luat vreodată o pauză", a dezvăluit Taz, fondatorul trupei Simplu, pentru Click!

De curând, Smiley - sau Tiberiu Andrei Maria (30 de ani) - a lansat o nouă piesă, numită „Nemuritorii" şi care face parte din coloana sonoră a filmului „#SELFIE". Acum se pregăteşte pentru un nou sezon din „Vocea României" (PRO TV). CRBL, adică Eduard Mihai Adreianu (35 de ani), a intrat în vacanţă după ultimul sezon „România dansează" (Antena 1), unde era jurat, iar luna trecută a lansat un nou videoclip pentru piesa „Uşor- uşor", în colaborare cu ADDA.

Hip-Hopul nu le-a ieșit din sânge!

Laurențiu Ionescu, alias Omu' Negru.jpg

Laurențiu Ionescu, alias Omu' Negru
Laurențiu Ionescu, alias Omu' Negru, este impresar
Foto: Laurențiu Ionescu

Cel care făcea spectacol cu mişcările sale de breakdance la concertele Simplu nu a ieşit nici până în ziua de astăzi din showbiz.

"Acum lucrez pentru MediaPro Music, la distribuție digitală şi, de asemenea, impresariez artiştii trustului, precum Dorian Popa, Anya şi Alina Eremia. Însă, încă mă țin de dans şi mă văd constant cu băieții de la Simplu, de două ori pe săptămână, la Taz, la sală, unde ne mai antrenăm", a dezvăluit Omu' Negru (33 de ani) pentru Click!

Ionuț Dumitru, zis şi Piticu'

Ionuț Dumitru, zis şi Piticu'
Ionuț Dumitru, zis şi Piticu': «Cânt și țin cursuri de street-dance cu copii»
Foto: Ionuț Dumitru

Dacă Smiley şi CRBL şi-au făcut un nume pe piața muzicală românească, Piticu' nu e prea departe. Predă cursuri de dans în mai multe oraşe din țară, iar din luna aprilie a anului trecut, artistul scoate piesă după piesă alături de casa de discuri a băieților de la Akcent (Mango Records n.r.).

"Eu cânt de când activa Simplu. Am făcut cursuri de canto timp de doi ani, cu Crina Mardare şi ceva pregătire cu Mădălina de la trupa RedBlonde. În rest, nu am putut să mă las de dans, aşa că de când Simplu a luat pauză, alerg între Bucureşti, Piteşti şi Câmpulung, unde țin cursuri de street-dance cu copii între 6 şi 16 ani", ne-a spus Piticu' (34 de ani).

Francezu' Marius Alexe.jpg

Francezu' Marius Alexe
Francezu' Marius Alexe tatuează și pictează pe şepci sau tricouri
Foto: Marius Alexe

"Eu desenez de la vârsta de 5 ani. Acum îmi aplic desenele în orice domeniu, de la tatuaje, pe care le fac într-un studio, la mine acasă, de asemenea haine personalizate, mobilă şi decorațiuni. Mi-am făcut o mică reputație cu papioane făcute de mână. Tot ceea ce creez e unicat", ne povesteşte Francezu' (38 de ani), pentru Click!

Alexandru Vaceff, alias Taz.jpg

Alexandru Vaceff, alias Taz
Alexandru Vaceff, alias Taz, e instructor de dans
Foto: Alexandru Vaceff

Au trecut aproape 7 ani de când fondatorul trupei Simplu a plecat din grup, pentru că viața personală a căpătat prioritate, însă nu a renunțat la pasiunea lui pentru dans.

„Am vrut să lucrez cu oameni pregătiți de mine şi, pentru că mereu am fost un descoperitor de talente, am pornit o firmă de publicitate prin care, printre altele, am reuşit să pun pe hartă două trupe de street-dance: Rock On (înființată în 2007, n.r.) şi trupa de copii Rock Kids", a povestit Taz (45 de ani).

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1