EXCLUSIV! Tudor Chirilă, în tandreţuri cu iubita în public

Citeste tot despre: 

La doi ani după despărţirea de Andreea Raicu, Tudor Chirilă are din nou o iubită oficială. Cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! într-o zi normală din viaţa lor, în care iubirea şi fericirea li se citeau pe chip. Cu toate acestea, Chirilă a refuzat să dea detalii despre noua lui iubită.

Tudor Chirilă (39 de ani) a avut întotdeauna succes la femei, iar faptul că a fost solistul trupei Vama Veche şi, ulterior, al trupei Vama, i-a adus un număr şi mai mare de admiratoare. Relaţiile pasagere nu au fost niciodată ceva neobişnuit în viaţa artistului, care a profitat din plin de statutul de celibatar. Singura care părea că a reuşit să-l potolească a fost Andreea Raicu (35 de ani), alături de care a stat aproape trei ani, între 2006-2008 şi 2010-2011.

Cei doi s-au giugiulit ca doi porumbei, fără să le pese de asistenţa numeroasă


Exact când părea că se va aşeza la casa lui, Tudor s-a despărţit de Andreea, în toamna anului 2011, şi fiecare a luat-o pe drumul său. De atunci, acesta a fost văzut în compania mai multor domnişoare, însă niciodată nu a fost vorba de ceva serios. Iată, însă, că lucrurile s-au schimbat, şi după o lungă perioadă în care s-a tot întrebat în versurile lui „Cum să fac să te găsesc?/ Fată simplă ca un măr", solistul trupei Vama a găsit din nou o femeie care merită scoasă în lume şi arătată tuturor.

De ceva timp, acesta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Diana, cea care i-a fost prietenă şi confidentă în ultimii ani, încă de pe vremea când acesta se iubea cu Andreea Raicu. Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! într-un restaurant de pe Calea Victoriei, în timp ce savurau o cafea şi o apă plată. Vizibil foarte îndrăgostiţi, Tudor şi Diana s-au sorbit din priviri, s-au mângâiat şi s-au ţinut de mână, de parcă toată lumea era doar a lor.

La un moment dat, cântăreţul s-a ridicat de la masă şi s-a aşezat în faţa iubitei lui, pe care a început să o sărute tandru şi să o dezmierde cu delicateţe. Aceasta s-a lăsat în voia sentimentelor şi i-a răspuns la fel de drăgăstos, cei doi oferind privitorilor un adevărat spectacol romantic. După acest episod, Chirilă a scos cardul din portofel şi a achitat nota de plată, ca un adevărat gentleman.

Contactat de reporterii Click!, Tudor Chirilă a refuzat să dea detalii despre noua sa iubită. Nici mama sa, actriţa Iarina Damian, nu ne-a oferit mai multe informaţii, păstrând discreţia cerută de fiul său.

A înfiinţat Vama Veche, iar acum cântă în Vama

În 1996, Tudor Chirilă a înfiinţat trupa Vama Veche, alături de colegii lui, Traian Bălănescu şi Liviu Mănescu. Cei trei au lansat primul album în 1998 şi au cunoscut repede succesul, datorită melodiilor care vorbeau despre sentimentele pe care orice tânăr le încearcă în viaţă.

Deşi nu păreau să existe probleme între ei, membrii trupei s-au despărţit în toamna anului 2006, în două trupe diferite: Vama şi Trupa Veche, Tudor fiind liderul şi fondatorul „Vama". Timp de patru ani, acesta nu a avut voie să cânte melodiile care l-au făcut celebru, abia în vara lui 2010 Chirilă şi foştii lui colegi reuşind să ajungă la un acord în această privinţă.

S-a iubit cu femei celebre

Datorită şarmului personal, Tudor Chirilă a fost întotdeauna asaltat de femei, dar se pare că nu a avut prea mult noroc în dragoste şi după ani buni de relaţie s-a trezit de fiecare dată singur.

Prima iubită oficială a fost actriţa Dorina Chiriac, pe care a cunoscut-o în timpul facultăţii şi cu care s-a iubit timp de şapte ani.\

În 2006, artistul a întâlnit-o pe vedeta TV Andreea Raicu, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape trei ani, între 2006-2008 şi 2010-2011.


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1