EXCLUSIV! Ştefan Stan, «cumpărat» cu 11.000 € de un barosan din Gorj

CLIIMA20121130_0056_1.jpg

Anul trecut, Ştefan Stan a câştigat premiul cel mare de la „Vocea României”, 100.000 de euro
Citeste tot despre: 

A câştigat „Vocea României" şi acum e unul dintre cei mai căutaţi artişti. Ştefan Stan trece în anul 2013 mai bogat cu 11.000 de euro, după numai o oră şi jumătate de cântat! El a fost „cumpărat" cu acest onorariu de către un bogătaş din Târgu Jiu, care l-a avertizat încă de acum pe artist să nu-şi facă alte planuri de Revelion!

Anul trecut, când a câştigat primul sezon de la „Vocea României" lui Ştefan Stan i s-a schimbat viaţa radical. În doar 12 luni a reuşit să fie din ce în ce mai căutat pentru concerte. De curând, Stan a primit o ofertă care îi ridică cota de cântăreţ. Călin Lemnaru, un magnat din Târgu Jiu, proprietarul mai multor cafenele, restaurante, dar şi hoteluri, care găzduiesc fotbaliştii, a luat legătura în octombrie cu Ştefan Stan şi i-a spus că vrea să-l asculte cântând în noaptea dintre ani.

Afaceristul nu a stat la negocieri cu impresarul cântăreţului, ci i-a pus pe masă direct 11.000 de euro, dar pentru această sumă fabuloasă l-a anunţat pe artist să nu-şi mai facă alte planuri pentru Revelion. În mod normal, Ştefan Stan ar fi încasat pentru un concert în regim de petrecere privată doar 3.000 de euro. Iată că, în timp ce alţi cântăreţi autohtoni vor alerga disperaţi să concerteze prin mai multe oraşe ale ţării, în noaptea de trecere în 2013, Ştefan Stan nu va avea mult de muncă: va sta pe scenă doar o oră şi jumătate, dar va intra bogat în noul an.

„Într-adevăr, de Revelion cânt într-un singur loc. Cel care a plătit banii şi-a dorit monopol, aşa că voi sta la Târgu Jiu în noaptea respectivă şi voi cânta. Sunt cazat la unul hotel de lux", ne-a spus Ştefan Stan. Totuşi pentru onorariul impresionant artistul nu va cânta doar 45 de minute, cum face de obicei, ci aproape o oră şi jumătate, iar din playlistul său nu vor lipsi coverurile internaţionale, piesa care l-a făcut celebru „You Give Me Love", dar şi alte piese de-ale sale. Ştefan va merge însoţit de gaşca lui de prieteni şi va avea la dispoziţie servicii complete oferite de omul de afaceri.

A donat jumătate din bani, iar pe cealaltă a investit-o

Din cei 100.000 de euro impozitaţi, adică 80.000 în mână, pe care i-a câştigat în primul sezon de la „Vocea României" (PRO TV), Ştefan Stan s-a ales doar cu 40.000 de euro, pe care i-a investit în muzică.

A cumpărat instrumente, numai pe microfonul la care cântă a dat 4.500 de euro, a luat un mixer de ultimă generaţie şi altele.

Apoi a investit şi în trupa alături de care cântă de trei luni încoace. Are nouă instrumentişti: trei violonişti, un chitarist, un basist, un toboşar, un clăpar, şi trei fete la backing vocals.

Cealaltă jumătate din premiu a donat-o în scop caritabil, micuţei Kassandra, fetiţa adoptată de fotbalistul Iosif Rotariu, care a suferit 30 de intervenţii chirurgicale.

S-a cuplat cu o fostă colegă de clasă


Recent Ştefan Stan s-a despărţit de Ana Maria Iordan, partenera lui Bogdan Vlădău de la „Dansez pentru tine", o tânără blondă cu care se cuplase de câteva săptămâni.

Zilele trecute, cei doi s-au despărţit, iar cântăreţul nu a avut prea mult timp la dispoziţie să se dumirească pentru că şi-a făcut o altă parteneră. Gina Iacob este o fostă colegă de facultate şi se află la faza de tatonări.

„Nu am sărutat-o încă, pentru că am ieşit doar de 3-4 ori. Mergem la restaurant, la film şi vorbim foarte mult la telefon. Mie îmi place de ea şi sper să vină acelaşi sentiment şi din partea ei", a declarat Ştefan Stan, pentru Click!