Din cântăreţ s-a făcut vindecător. Mihai Onilă, fost solist în trupa AXXA, a luat calea credinţei

Mulţi dintre cântăreţii care au fost pe val în anii 2000 au fost uitaţi. Acum, se ocupă cu altceva. Din membrii trupei AXXA doar trei dintre ei au continuat să mai cânte. Mihai Onilă se deosebeşete de restul foştilor colegi. Crede că are puteri magice!

„Eu sunt al patrulea Mag, care a venit pe urma lui Iisus, chiar dacă nu sunt scris în Biblie", spune Mihai Onilă. E tulburător să auzi aceste cuvinte de la un cântăreţ care nu demult spunea că el e cel care a dezvirginat-o pe solista Lili Sandu. Şi, totuşi, fostul component al trupei AXXA şi-a ales această cale şi spune că îl reprezintă.

Nu a abandonat muzica, însă se ocupă mai mult de un alt domeniu, cel spiritual, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu, după cum spune el.

În prezent, Mihai Onilă se prezintă ca vindecător, iar de un an şi-a deschis propriul cabinet unde îi calcă pragul mulţi oameni bolnavi.

„Din momentul în care soţia mea, Adriana, a rămas însărcinată, am intrat pe făgaşul acesta. Oamenii vin la mine cu tot felul de boli şi îi vindec. Au fost peste 200 de oameni cu depresii, şi au plecat sănătoşi. O femeie a venit cu cancer la limbă. Doctorii nu i-au dat şanse. Nu mâncase, nu băuse, nu putea să înghită. Eu i-am făcut reabilitare şi tratamente energetice, iar după două luni s-a însănătoşit", a declarat solistul, pentru Click! La început lucra gratis, apoi a început să ceară câte 100 de lei pe o şedinţă.

Adrian Filip şi-a făcut studio de producţie

CLIIMA20130801_0129_1.jpg

Mihai Onilă este căsătorit cu Adriana. Cei doi au o fetiţă, Emily Hope


După ce a plecat din trupa AXXA, în 2001, Adrian Filip (36 de ani) şi Sorin Raia au înfiinţat trupa Amor, care n-a rezistat mult. „În 2008 mi-am făcut propriul studio de producţie «Si Bemol Productions», în Bucureşti. De trei ani cânt pop-rock în trupa Cazino", ne-a spus Adrian Filip. De două luni, el s-a însurat şi prin septembrie va deveni tată.

Dinu Maxer s-a însurat şi cântă în duet cu nevasta

CLIIMA20130801_0128_1.jpg

Mihai Onilă este căsătorit cu Adriana. Cei doi au o fetiţă, Emily Hope


Cel care a înfiinţat trupa AXXA şi a compus refrenele melodiilor „Marea te cheamă la ea" şi „Eşti ca un înger", Dinu Maxer (39 de ani), a avut cea mai intensă activitate după ce a părăsit trupa. A cântat o vreme singur.

După relaţia cu Nicoleta Luciu, Dinu s-a căsătorit cu Deea şi cântă cu ea în duet. Din 2011 are un băieţel, Andreas Kristian. „Am făcut de toate după ce am plecat din AXXA. Sunt mulţumit", ne-a spus Dinu.  De-alungul anilor, a primit oferte şi din televiziune. În prezent e gazda emisiunii „Dimineţi pe val", de la Neptun TV.

CLIIMA20130801_0131_1.jpg

Are cabinet personal


Sorin Raia are o agenţie de publicitate şi un băieţel-vedetă

CLIIMA20130801_0130_1.jpg

Mihai Onilă este căsătorit cu Adriana. Cei doi au o fetiţă, Emily Hope


Spre deosebire de foştii colegi care nu au rupt legătura cu muzica, Sorin Raia s-a reprofilat pe un alt domeniu care îi aduce foarte mulţi bani în cont.

„M-am apucat de publicitate, mi-am făcut o agenţie", ne-a spus acesta. Chiar dacă nu este căsătorit, fostul membru AXXA este tăticul unui băieţel de 1 an şi 9 luni, pe care-l pregăteşte încă de pe-acum într-o carieră în domeniul showbizului.

„Eric apare în reclame încă de la vârsta de 8 luni", ne-a spus, mândru, Sorin. Cât despre relaţiile cu foştii colegi de trupă, ţine legătura permanent cu ei.