Cum să ajungi milionar din gunoaie? Reţeta secretă a lui Silviu Prigoană

CLIIMA20110207_0060_1.jpg

Silviu Prigoană a făcut unele precizări în scandalul cu Adriana Bahmuțeanu
Citeste tot despre: 

Mulţi au râs de afacerile cu gunoaie ale lui Silviu Prigoană, însă omul de afaceri a avut un motiv foarte bine întemeiat pentru a alege acest domeniu de activitate şi nu s-a înşelat, a ajuns milionar.

Prigoană a mărturisit că, după ce a strâns nişte bani din diferite activităţi, şi-a deschis un restaurant, însă a constatat destul de repede că nu are succes. Atunci i-a venit ideea genială de afaceri: gunoaiele.

„Mi-am dat seama că în alimentaţie nu am ce căuta, am închis restaurantul şi am trecut pe partea de servicii. Având restaurantul, toată lumea venea şi era foarte frumos să mănânce şi să bea pe gratis. Când era cu plata... mai răruţ. Că aşa era modelul, veneau neamuri, prieteni... Atunci am renunţat şi am deschis firma de salubritate, Rosal, aşteptând să văd dacă vine cineva să-mi seară nişte gunoi. Că toată lumea îţi cerea ce aveai. Dacă aveai restaurant, îţi cerea o ciorbă, dacă aveai butic, îţi cerea un pachet de ţigări. După ce am deschis firma de salubritate, au trecut 20 de ani şi nici până în ziua de astăzi nu  mi-a cerut nimeni să-i dau nici măcar un kilogram de gunoi”
, a mărturisit Silviu Prigoană, într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro.

Cu toate că este un om de afaceri de succes, Silviu Prigoană susţine că regretă faptul că a depus extrem de mult efort numai pentru a câştiga bani.

„Am muncit de m-a luat dracu' şi am greşit, nu cred că trebuia să fac lucrul ăsta pentru că am pierdut copilăria copiilor mei, am pierdut 30 de ani din viaţă, nefăcând altceva decât să pompez bani în sistemul românesc de taxe şi impozite”, a spus Prigoană.

Avere mare, datorii pe măsură

Silviu Prigoană deţinea, la data completării declaraţiei de avere, în mai 2011, participaţii la 14 societăţi comerciale, în valoare totală de circa 1 milion de euro.

La alte 55 de firme la care deţine acţiuni are acordate împrumuturi în nume personal de peste 2,5 milioane €. Averea lui Prigoană cuprinde terenuri agricole - 6 ha şi suprafeţe mai mici, în intravilan.

În mai 2011, Silviu Prigoană nu avea depozite bancare semnificative, dar valoarea creditelor se ridica la 3 milioane de lei şi peste 5 milioane €, sume pentru care există ipoteci bancare.

Citeşte şi:

Prigoană, leafă de 71.500 €/lună de la firma de gunoaie

De ce se îmbracă Prigoană numai în negru!

Adriana Bahmuţeanu: "Eu n-am reuşit să-i mănânc banii lui Prigoană, sper să o facă Maximus"

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1