Cu cine ar putea fi înlocuită Andreea Esca la pupitrul Ştirilor PRO TV

CLIIMA20140213_0009_1.jpg

Andreea Esca (Foto: Pro TV)

Se pare că Andreea Esca şi Oana Cuzino ar fi fost pusă de noua conducerea a PRO TV să aleagă între postul de televiziune şi funcţiile pe care le deţin la revistele "The One" şi "CSID", deţinute de Adrian Sârbu, potrivit România TV. Esca ar putea fi înlocuită la pupitrul Ştirilor de Oana Andoni, Monica Dascălu sau Elena Lasconi. Favorita pare însă să fie Oana Andoni, care îi ţine locul Andreei ori de câte ori aceasta lipseşte.

Oana Andoni lucreză la Ştirile Pro TV din anul 2000. A început la Iaşi, la staţia locală, care a fost pentru aceasta o şcoală foarte bună. Acolo a făcut de toate: teren, montaj, prezentare, live.

Andoni prezintă Ştirile de Weekend de la oara 19:00 şi este cea care îi ţine locul Andreei Esca atunci când aceasta merge în concediu. În iarnă, când Esca a rămas blocată în aeroport din cauza ninsorilor abundente, tot Oana Andoni a fost cea care a înlocuit-o pe Esca, fiind pentru prima dată când aceasta lipsea de la pupitrul ştirilor.

Monica Dascălu, prezentatoarea Ştirilor PRO TV de la ora 17:30, a debutat în televiziune in anul 2 de facultate când a participat la concursul pentru postul de prezentatoare la staţia locala ProTv Tg-Mureş. A descoperit munca în televiziune ca pe un proces de perfecţionare atât profesională cât şi a personalităţii, având în vedere faptul că nu avea nici 19 ani când a început. A urmat o periodă scurtă de nici un an de asimilare a procesului de muncă în televiziune la staţia locală, apoi a venit în Bucureşti în aceeasi perioadă cu Elena Lasconi, Cristian Tabără şi Ioana Moldovan.

Elena Lasconi lucrează în PROTV din 1997. Şi-a început activitatea la PROTV Deva ca prezentator şi corespondent ştiri. La începutul anului 1999, după ce a transmis în direct în timpul mineriadei, Elena a fost transferată la PROTV Bucureşti. A prezentat Ştirile PROTV de la ora 07.00, Ştirile PROTV de la ora 13.00 si 23.00. Pasionată de realizarea ştirilor şi de transmiterea informaţiilor live Elena a fost corespondent de război şi de eveniment al Ştirilor PROTV până în anul 2005.

Din septembrie 2011, Elena Lasconi este corespondet special "Poveştiri Adevarate" şi realizează emisiunea "Dincolo de PoveŞTIRI", care se difuzează pe Acasa TV în fiecare joi, de la ora 16.30.

Andreea Esca şi Oana Cuzino, somate să aleagă între PRO TV şi Adrian Sârbu