Alexandra Ungureanu a trăit o adevărată dramă: ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer!

CLIIMA20120522_0092_1.jpg

Ca orice copil, şi Alexandra a visat în primii ani de viaţă la mai multe meserii

Cântăreaţa Alexandra Ungureanu a vorbit pentru prima dată despre momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu şase ani, atunci când părinţii săi au fost diagnosticaţi cu cancer. Aceasta a mărturisit pentru Poveştiri Adevărate cât i-a fost de greu şi cum a reuşit să treacă peste clipele negre din viaţa ei.

Artista a povestit că atât mama, cât şi tatăl ei au suferit de cancer, în stadii diferite, iar tatăl ei a fost învins de cumplita boală.

"Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă", a spus aceasta.

De fiecare dată când vorbeşte despre părinţii ei, Alexandra s emoţionează foarte tare (captură: Acasă TV)

CLIIMA20130716_0106_1.jpg

De fiecare dată când vorbeşte despre părinţii ei, Alexandra s emoţionează foarte tare (captură: Acasă TV)

Vedeta a mărturisit că în perioada în care tatăl ei se lupta cu viaţa, a trecut prin clipe de coşmar şi plângea pe unde apuca.

"Mă ascundem în culise să plâng, atunci când mă suna mama să îmi spună că lucrurile nu se desfăşoară tocmai bine.După ce a murit tata, la două zile eram pe scenă şi nu îmi aduceam aminte versurile pieselor mele", a declarat aceasta.

Alexandra a fost foarte ataşată de tatăl ei, care a decedat acum şase ani (captură: Acasă TV)

CLIIMA20130716_0112_1.jpg

Alexandra a fost foarte ataşată de tatăl ei, care a decedat acum şase ani (captură: Acasă TV)

Alexandra a recunoscut că, deşi au trecut şase ani de când şi-a pierdut părintele, nu îi vine nici acum să creadă că i s-a întâmplat acest lucru.

"Încă vorbesc de el la prezent pentru că nu se poate altfel şi mai am şi acum numărul lui de telefon. Viaţa mea atunci s-a scindat în două şi nimic nu a mai fost ca înainte", a spus aceasta.

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1