A aflat din presă că fostul iubit s-a cuplat cu Andreea Berecleanu

CLIIMA20140418_0090_1.jpg

Andreea Berecleanu

Mihaela Bilic, celebra nutriţionistă, care a avut o relaţie de 13 ani cu actualul iubit al ştiristei Andreea Berecleanu, a făcut primele declaraţii despre idila pe care o trăieşte acum fostul ei partener. Ea a vorbit într-un interviu, acordat revistei Ciao!, despre Constantin Stan, esteticianul vedetelor, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. 

Nutriţionista a explicat că deşi nu mai formează un cuplu cu medicul estetician a păstrat o relaţie de prietenie cu aceasta şi încă se mai văd.

"Cred că fiecare dintre noi a evoluat, el dacă vrei, a ajuns la apogeul şi la maximul carierei lui. Eu l-am sprijinit foarte mult şi apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relaţie... poate criza femeii de 40 de ani şi aveam o uşoară senzaţie de neîmplinire.

Am considerat căam nevoie de mult mai mult timp şi de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să şi găsesc eu răspunsul la întrebările mele personale: de la carieră şi până la ce anume mă face pe mine fericită", a povestit Mihaela Bilic, citată de Ciao!. 

Medicul a subliniat că fostul ei partener a început relaţia cu Andreea Berecleanu după ce ea şi Constantin Stan nu mai erau împreună. Nutriţionista a mai spus că nu se bagă sub nicio formă în actuala lui relaţie şi nu îi dă sfaturi pe această temă.

Andreea Berecleanu s-a despărţit de Andrei Zaharescu în primăvara anului trecut după o căsnicie de 15 ani

"Căutările mele au început când eu am împlinit 40 de ani, în 2010, şi noi am rămas în continuare, dacă vreţi, prieteni, o vreme. El a încercat să mă ajute, dar din păcate în aceste căutări personale nu ai cum să fii ajutat de altcineva.

Eu din 2010 am început căutările, am început să caut şi să văd ce anume mi-ar aduce satisfacţia mea personală, iar lucrurile astea cu noua lui relaţie s-au întâmplat cu mult după... Cel puţin eu am aflat din presă, din media", a adăugat Mihaela Bilic.  

Nutriţionista a fost cea care i-a stat aproape Andreei Berecleanu cu programe şi diete personalizate, ştirista fiind chiar şi pe coperat celei de-a două carţi semnate de ea. "Am fost nutriţionista Andreei Berecleanu, dar asta a fost în 2008. Ne cunoaştem foarte bine", a mai spu medicul. 

Întrebată dacă s-ar duce la nunta fostului iubit cu ştirista, Mihaela Bilic a spus că nu-i plac astfel de ceremonii, iar ea personal nu crede în instituţia căsătoriei.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Andreea Berecleanu a plecat de acasă. Află de când nu mai locuieşte cu soţul ei!