Vanessa Paradis a divorțat în secret?

vanessa paradis

Vanessa Paradis nu s-a măritat niciodată cu Johnny Depp
Vanessa Paradis a avut nunta cu Benchetrit în urmă cu doi ani

Vanessa Paradis a divorțat în secret, susține publicația ”Public”, în varianta electronică. De mai multă vreme se zvonește că ar exista probleme în cuplul pe care aceasta l-a format cu Samuel Benchetrit.

Cântăreața și actrița franceză Vanessa Paradis (47 de ani) a divorțat în secret de regizorul Samuel Benchetrit (46 de ani), după doi ani de căsnicie. Cel puțin așa susține publicația ”Public”. Ruptura s-ar fi produs după numai doi ani de căsnicie. Tensiunile în cuplu ar fi apărut anul trecut, în luna noiembrie. Însă, în luna mai, ziarul britanic ”Daily Mail” a publicat o poză în care fiica Vanessei, Lily-Rose Depp, era împreună cu Benchetrit pe motocicletă, de care ar fi apropiat. Samuel Benchetrit s-ar înțelege foarte bine și cu Jack, fiul pe care Vanessa îl mai are cu Johnny Depp. La rândul ei, Vanessa Paradis ar adora-o pe Saül, fiica pe care Benchetrit o are cu actrița Anna Mouglalis.

Ce fată frumoasă are Johnny Depp! Seamănă leit cu Vanessa Paradis în tinereţe

Vanessa Paradis și Winona Ryder, mărturii la proces despre Johnny Depp. Actorul e acuzat de violență domestică

Sursa conflictului ar fi fostul iubit

Recent, au apărut primele zvonuri că Vanessa se îndrepta spre un divorț de 50 de milioane de euro. Ea ar urma să aibă o întâlnire cu Johnny Depp, pentru a depune mărturie în favoarea lui la Londra. Iar acest lucru ar fi complicat lucrurile în căsnicia sa cu Samuel Benchetrit. Pe lângă faptul că mariajul său ar fi avut probleme, Vanessa l-ar fi enervat pe soț și pentru că se urma să se întâlnească la Londra cu fostul ei iubit, Johnny Depp. Vedeta fraceză va depune mărturie în favoarea lui Depp în procesul de defăimare pe care acesta l-a intentat fostei lui soții, Amber Heard. Dacă se va ajunge la divorț. Vanessa și Benchetrit ar putea să ajungă la un război pentru averea de 50 de milioane de euro.

Johnny Depp o vrea înapoi pe Vanessa

Johnny Depp o vrea înapoi pe fosta iubită. Actorul ar dori să se întoarcă la fosta lui iubită Vanessa Paradis, de care s-a despărţit în 2012, după 14 ani de relaţie. Starul a „făcut greşeala vieţii lui” îndrăgostindu-se şi căsătorindu-se cu tinerica Amber Heard (34 de ani). Mariajul nu i-a adus decât necazuri, pentru că Depp a ajuns la sapă de lemn, a fost dat în judecată de propriii avocaţi şi arătat cu degetul că şi-ar fă bătut soţia. Înainte să îşi dea sufletul, mama lui Depp, Betty Sue, l-a implorat să se împace cu Vanessa care i-a dăruit doi copii, Lilly-Rose, de 21 ani şi Jack, de 18 ani. Aşa că actorul face tot posibilul să o recâştige pe Vanessa, chiar dacă aceasta s-a măritat între timp cu Samuel Benchetrit. Actorul, binecunoscut pentru rolul din seria “Piraţii din Caribe” ar regreta amarnic despărţirea de Vanessa Paradis. Se zvonește acum că Vanessa Paradis ar fi divorțat în secret de Samuel Benchetrit.

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1