Sharon Stone: ”Tinerii vor să-mi vadă sânii, deși am 62 de ani!”

Sharon Stone

Sharon Stone vrea să arate și că este o bună actriță
Se menține tânără dansând
Foto: Instagram

Sharon Stone zice că nu înțelege de ce și acum, la 62 de ani, tinerii încă vor să-i vadă sânii. Ea a făcut dezvăluirile într-un interviu acordat pentru site-ul Town & Country.

La 62 de ani, nu are de ce să invidieze vedetele tinere, fiindcă tinerii fani încă vor să-i vadă sânii. Diva știe că este considerată drept un sex smbol. Și totuși se miră că fanii au făcut o obsesie pentru sânii ei. Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru revista americană Town & Country, Sharon Stone a dezvăluit ce înseamnă să fii apreciat pentru frumusețe la Hollywood. ”Este dificil, fiindcă lumea se așteaptă ca să arăți bine tot timpul. A fost foarte dificil pentru Marilyn Monroe. Nu a fost apreciată pentru calitatea interpretării, ci pentru cum arăta. E greu să schimbi asta”, a spus actrița.

Sharon Stone își dezvăluie secretele tinereții: ”La 62 de ani, dacă ești elegantă și machiată, întinerești 20 de ani”

Sharon Stone a recreat scena din "Instinct primar" la o gală din Berlin. Ce mesaj a transmis femeilor

A plâns când și-a văzut trupul în oglindă

Conștientă că frumusețea sa a jucat important în carieră, Sharon Stone vrea să arate totuși și ce poate ca interpretare. De aceea, a ținut mereu să aibă propriile decizii atunci când joacă în filme. Însă chiar ei înșiși îi este greu să se vadă îmbătrânind. ”A fost un moment în carantină în care am intrat în baie cu o sticlă de vin. Am încuiat ușa și mi-am zis. Nu plec de aici până nu îmi accept corpul. Am început să plâng, văzându-mi trupul și fața ușor îmbătrânite în oglindă. Dar nu suntem complet neputincioși. Putem încetini considerabil procesul de îmbătrânire mâncând disciplinat și făcând exerciții fizice”, a spus vedeta. Vedeta dansează de cel puțin trei-patru ori pe săptămână, ca să se mențină. Sharon Stone zice că nu înțelege de ce și acum, la 62 de ani, tinerii încă vor să-i vadă sânii

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1