Kevin Spacey distruge cel mai iubit serial din lume! Declarația care îl face să piardă milioane de dolari!

house-of-cards.jpg

Kevin Spacey

Kevin Spacey trece printr-un scandal care l-ar putea costa cariera. Din acest motiv, Netflix a anunțat că sezonul 6 va fi ultimul din House of Cards, scrie publicația online Playtech.ro.

În ultimele 24 de ore, Variety, Deadline și Hollywood Reporter au detaliat un scandal în care este implicat unul dintre cei mai îndrăgiți actori americani. Kevin Spacey este acuzat că, în urmă cu aproximativ 30 de ani, a agresat sexual un minor în vârstă de 14 ani. Minorul cu pricina este actorul Anthony Rapp, cunoscut mai ales datorită rolului din Star Trek: Discovery. Aparent, din 1986 și până acum actorul din Star Trek a suferit destul de mult din cauza interacțiunii de la momentul respectiv cu Spacey.

La aflarea veștii, actorul s-a grăbit să publice pe Twitter(vezi mesajul AICI) un fel de scuză oficială, dar a fost foarte criticat. În aceeași postare în care spune că-i pare foarte rău de situație, dar nu-și amintește evenimentul, Kevin Spacey a decis să recunoască faptul că este gay și, din acest moment, va trăi doar ca o persoană de orientare sexuală gay.

Vezi ce s-a întâmplat cu Spacey și de ce Netflix i-a anulat cel mai tare serial!

 

 

 

 

 

 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1