Adele este de nerecunoscut! Cât de mult a slăbit artista și care îi este secretul?

adele_4.jpg

Adele, 31 de ani cântărea în 2018 între 95 și 100 de kilograme
Adele, 31 de ani cântărea în 2018 între 95 și 100 de kilograme
foto: Guliver/Gettyimages
Citeste tot despre: 

Cântăreața britanică Adele a ajuns piele și os. La cei 31 de ani ai ei, artista, care are o avere de 190 de milioane de dolari, s-a decis să facă o schimbare radicală în viață. A ținut un regim drastic și, recent, când a fost surprinsă pe o plajă însorită pe pe insula Anguilla, din Caraibe, alături de colegul ei Harry Styles (25 de ani), care a fost în trupa One Direction, a fost recunoscută cu greu de fani. Apropiații susțin că divorțul de anul trecut din septembrie ar fi determinat-o să facă această schimbare.

Adele arată extraordinar. Artista cu o voce de cristal a ținut un regim alimentar strict din octombrie și rezultatele sunt incredibile. Ea are 31 de ani și cântărea între 95 și 100 de kilograme înainte să intre la cură. Adele are o înălțime de 1,75 metri și a recunoscut în repetate rânduri că problemele cu greutatea au apărut încă din timpul liceului.

adele_1.jpg

adele a petrecut revelionul în caraibe
Adele și-a petrecut revelionul pe plaja însorită din Caraibe
foto: Joe Brown

Ea a fost surprinsă recent pe plajă, pe insula Anguilla, din Caraibe, unde a petrecut inclusiv Revelionul. A fost recunoscută cu greu de fanii care au observat-o și puțini au fost cei care au îndrăznit să o roage să facă o poză pentru că... nu erau siguri că este Adele.

Citește și:

Ce decizie a luat Adele după divorţ. Ce fel de iubit își dorește

Adele a refuzat 50 de mlioane de dolari! Iată care este motivul

Cum a reușit să slăbească Adele în așa de scurt timp?

Adele a pierdut peste 25 de kilograme în doar trei luni. În luna aprilie 2019, Adele și soțul ei Simon Konecki s-au despărțit, dar divorțul s-a finalizat abia în luna septembrie. Cei doi au un fiu, Angelo, de 7 ani și locuiesc în case alăturate în Los Angeles, lângă casa celei mai bune prietene a lui Adele, Jennifer Lawrence. Jennifer a convins-o pe Adele să îl angajeze pe antrenorul de fitness Joe Wicks, pe antrenorul Dalton Wong și o echipă întreagă de nutriționiști.

adele_2.jpg

adele de nerecunoscut
Adele a fost de nerecunoscut, puțini îndrăznind să facă poze cu ea, pentru că nu mai semăna deloc cu... Adele
foto: Joe Brown

Adele și-a amenajat o sală de forță în vila ei și a făsut antrenamente zilnice care presupuneau exerciții cardio, ridicări de greutăți, mers pe bicicletă, înot, jogging și a avut grijă să mănânce numai ce îi recomanda nutriționistul. În octombrie 2019, Adele a postat o fotografie la sala de forță și a explicat că a renunțat complet la zahăr și mănâncă numai plante pentru a-și activa ”gena supleții”. La început a slăbit doar 10 kilograme, în cinci luni, însă ambiția a ajutat-o să ajungă la silueta mult visată.

 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1